21 fotó, ami segít felfedezni a jól ismert dolgok rejtett oldalát

Bolygónk legérdekesebb és legszebb dolgai olykor a csupasz szem elől gondosan elrejtőzve bujkálnak. Gondoljunk csak például a természet formálta elképesztő geódákra, melyek első látásra egyszerű szikláknak tűnnek, a belsejükben mégis szemkápráztató színes kristályok lapulnak. Ez persze csak egy a sok közül, a valóságban ugyanis számtalan olyan természet- és ember alkotta dolog létezik, aminek a belseje sokszor még érdekesebb dolgokat rejt, mint gondolnánk. Épp úgy, mint a most következők.

1. Egy banánfa törzse. 2. Egy harmonika belseje. 3. Így néz ki egy emberi csont belseje. 4. Gondolkoztál már rajta, hogy vajon mi rejtőzhet egy mozgólépcső alatt? 5. Ezért olyan nehezek a bowling-golyók. 6. Egy papír-zsebkendős doboz belseje. 7. Egynegyed dolláros érme belső rétege. 8. Egy pisztoly belseje. 9. Golflabdák belseje. 10. Egy Ikeás asztal belseje. 11. Egy gyorséttermi italadagoló belseje. 12. A szabadság szobor feje, belülről. 13. Mindenki tudja, hogy néz ki egy csap kívülről, de hányan ismerjük a benne rejlő mechanikát?! 14. Egy biliárd asztal belseje. 15. Egy bankkártya belseje. 16. A műanyag ablakok összetettebbek, mint gondolnánk. 17. Egy bungee jumping kötél belseje. 18. Borotvahab palack külső fedőborítás nélkül üres, illetve géllel teli állapotban. 19. Ilyen összetett odúkban élnek a mezei nyulak. 20. Egy pénzautomata belseje. 21. Igazgyöngyökkel teli osztriga.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?