21 fotó, amit egyetlen enciklopédiában sem fogsz megtalálni

Ha valami érdekeset szeretnénk látni/tudni a bolygónkról, ma már nem feltétlenül kell az unalmas enciklopédiák oldalait lapozgatni, az interneten keresgélve ugyanis izgalmas érdekességek komplett tárháza tárul elénk. Az időigényes keresgélés megspórolása végett, az alábbi cikkben 21 olyan izgalmas fotót gyűjtöttünk most össze, melyek egészen más szemszögből mutatják be világunkat, mint ahogyan megszokhattuk.

1. Elysia chlorotica – a puhatestűek törzsébe, azon belül a csigák osztályába tartozó vízicsiga, amely képes a fotoszintézisre. 2. Ez a táska épp úgy néz ki, mintha egy rajzfilmből lépett volna elő. 3. Ennek a tulipánnak a levele félig szirommá alakult. 4. A legmenőbb (kézzel készült) szellemhajó, amit valaha láttunk. 5. Hello Kitty-s kordon, hol máshol…természetesen Japánban. 6. Táskáról visszaverődött fény, ami épp olyan hatást kelt, mintha egy csillagködbe néznénk. 7. Egy száz éves téglafal, ami a mai napig magán hordozza az alkotója kézjelét. 8. Egy fekete macska, ami egyik napról a másikra színváltásba kezdett. 9. Egy tradicionális Ghánai esküvő. 10. Trójai ,,fa ló”, számítógépes alkatrészekből készítve. 11. Nézd, milyen szokatlan és gyönyörű módon változnak a levelek színei… 12. Csatornafedél, Németországban. 13. Régi börtönből kialakított hotel, Kanadában. 14. Ketchup ízű fagyi. Igen, már ilyen is van! 15. Virágcserép alatt kialakult, lenyűgöző gyökérzet. 16. Régi pénzérméből készült gyűrű.

Ring from a coin

17. ,,Városszéli” gyémántbánya, Oroszországban. 18. Szokatlan, de lenyűgöző utcai plakát az Egyesült Államokban, ami éjjel még talán feltűnőbb, mint nappal. 19. Amikor a virtuális valóság és a biliárd találkozik.

Augmented reality pool trajectory


20. Egy ,,moonwalkoló” kárminsapkás pipra.

Moonwalking Manakin Bird

21. Végezetül pedig néhány virág, ami épp úgy néz ki, mintha szemüveges csirkék tortát tartanának a kezükben… ? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏