21 kép, ami bizonyítja, hogy a magyar emberek kicsit hülyébbek az átlagnál

Mi Magyarok mindig is a ’10 millió ezermester országa’ voltunk. Legyen szó politikáról, autószerelésről, vagy csak a mindennapok ügyes-bajos dolgairól, mi mindenhez kivétel nélkül jobban értettünk, mint mások. Legalábbis szavakban mindenképp, aztán amint a tettek mezejére kellett lépni, már mindjárt más volt a helyzet, hiszen hamar kiderült, hogy valójában fingunk sincs az adott dologról. Tisztelet a kivételeknek persze, ám ahogy az alábbi képek is mutatják, sajnos egyre kevesebb van belőlük…?

1. Meg kéne próbálni Sportszelettel is, hátha… ? 2. Azóta már valószínűleg felvilágosították a kedves apukát. 3. Én a ‘közbenre’ szavazok, az a biztos…✋? 4. Eladó harmonika valakinek?! Ár alatt?? 5. Miközben Észak-Korea és az Egyesült Államok viszonya pattanásig feszült… miközben a globális felmelegedés eddig sosem látott méreteket öltött… Adrit komolyabb problémák érdeklik. 6. Milyen vallás lehet ez?!? 7. Mennyi idejük van egyeseknek…? 8. Ne legyünk rosszindulatúak, lehet, hogy volt már neki egy…? 9. Amikor a magyar mentalitás visszaüt…✋?

Lehetett egy jó napjuk a kedves vámosoknak… ?

10. Igazi gyöngyszem. 11. Ilyen cikket nem olvashatsz a New York Times-ban. 12. Amikor a magyar ember mindent egy lapra tesz fel…✋? 13. A magyar ember bosszúja…? 14. ?????? 15. Valaki segítsen neki, mer’ a Gúgle se tud mit kezdeni szegénnyel… 16. ? 17. Még szerencse, hogy csak ,,néha”. 18. Rakd össze. 19. Ha mindennap ilyen hírek lennének, esküszöm néznék híradót…✋? 20. Már csak a halott tulajdonos jelentkezését kell megvárni…? 21. Mennyit győzködhették a buszsofőrt, mire beadta a derekát…? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏