21 kép, ami bizonyítja, hogy a valóság olykor minden elképzelést felülmúl

Néhanapján az embernek olyan érzése támadhat, hogy ő már mindent látott, amit látni lehetett, és hogy őt már semmivel sem lehet meglepni ezen a világon. Ennek megcáfolása végett az alábbi cikkben 21 elképesztő fotót gyűjtöttünk most össze, melyeket nem lehet végignézni anélkül, hogy legalább egyszer azt nem mondanánk magunkban: „Ez nem lehet igaz!”

1. ,,A szappantartónk leesett, viszont nem tört el, csak megrepedt. A szappan azonban így is átszivárog a miniatűr repedéseken.” 2. Remekmű a semmiből?! Hidrofób (víztaszító) festékkel ez sem lehetetlen.

View post on imgur.com

3. Eljött a tavasz, a vízbe szúrt (letört faágból készített) horgászbottartó pedig egyszer csak kivirágzott. 4. Csak egy fa, aminek lila a belseje. 5. Amikor a borostyán borítás megadja magát és lehámlik a házfalról. 6. Meg tudod csinálni?! 7. ,,Milyen gyönyörű időnk va….”

„What beautiful weather we’re hav-„

8. Cetcápák a Fülöp-szigeteken. 9. Csúszásgátló üveg, kicsit másképp. 10. Igazán szokatlan, de kétségkívül ötletes éjjeli fény. 11. ,,A testvérem nekiállt cápafogakat keresni a tengerparton. Ezeket 6 óra alatt találta…” 12. Lamborghini traktor?! Ilyen is van! 13. Szemétledobó-csere közben készült fotó. 14. Hat hónap alatt képződött lerakódás egy gyógyfürdő csővezetékében. 15. Fibonacci-spirál ihlette fatörzs. 16. Kő a kőben. 17. Rózsaszínhasú zöldgalamb. 18. Műfüvön keresztülnőtt igazi fű…? 19. Só, kömény és paprikaszóró egy kínai étteremben. 20. ,,A barátnőm macskája mindig ugyanazon a nyomvonalon járkál a házban…” 21. Végezetül pedig: így néz ki egy villámlás 1000 képkocka/másodpercben.

Lightning at 1000fps

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏