21 kép, ami láttán Te is csak annyit fogsz tudni mondani: ,,B***meg, ez zseniális!”

Mi emberek általában tisztában vagyunk a képességeinkkel és a határainkkal, éppen ezért az esetek többségében ésszerű keretek között igyekszünk élni az életünk. Időről-időre azonban mindig jön néhány ‘arc’, aki megmutatja nekünk, hogy ez mind csak fikció és valójában az általunk valósnak hitt határok csak kitalációk. Ezek az emberek nemcsak egyszerűen ledöntötték ezeket a határokat, hanem szó szerint földbe is döngölték azokat…

1. Legyünk őszinték: a hólapátolás elég unalmas. 2. Nekik nincs szükségük házhoz szállításra. 3. Volt-nincs! 4. A látszat néha csal: nem parketta és nem is linóleum… 5. Maszek kézmelegítő a téli napokra. 6. Ál-téglafal. 7. Egy hülye ötlet nem hülye ötlet, hogyha működik! 8. Így azért nem is olyan nehéz felvinni egy kanapét a nyolcadikra. 9. Ez maga a varázslat, várd ki a végét!

10. ,,Bízz bennem, mérnök vagyok…” 11. Valaki nem akart több villanyszámlát fizetni… ? 12. Többet ésszel, mint erővel. 13. Ál-téglafal kartonpapírral, szalaggal és festékkel. 14. Németországban nem fognak létrával b*szakodni, abban biztos lehetsz… ? 15. Egyszerű és ötletes! 16. Oroszországban így ‘cenzúrázták’ a dohányzást ezen az utcai plakáton… ? 17. Mintha csak otthon lenne. 18. Kő szökőkút. 19. Ez nem ablak, csak egy mennyezetre rögzített képernyő, melyen illúziókeltő felvételeket játszanak le, hogy a betegek ne unatkozzanak amíg várakoznak ebben az orvosi rendelőben. 20. Olcsóbb, mint az eredeti és az elkészítése is egyszerűbb. 21. Végezetül pedig: amikor a lustaság és a leleményesség találkozik… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏