21 mindennapos dolog, amit a tervezők Istenei álmodtak újra

A világ legtehetségesebb tervezői még a legapróbb dolgokat is valódi műalkotásokká képesek alakítani. Így született meg például a „hátfájásos villanyoszlop” egy csontkovács irodája előtt, vagy a medúza alakú csillár egy tengeri herkentyűket felszolgáló étteremben.

A Liked.hu-nál most szétnéztünk kicsit a tervezővilágban és 21 újabb remekművel bizonyítjuk, hogy a kreatív emberek képzelete nemcsak zseniális, de nagyon úgy tűnik, hogy kimeríthetetlen is egyben.

1. Így néznek ki a Johannesburgi repülőtér WC-jének a csapjai. 2. Villanyoszlop egy csontkovács irodája előtt. 3. Lapra szerelt húsvéti csokinyúl az Ikeától. 4. Ez a tovább gonolt macskabútor már nemcsak az állatoknak fog nagy örömöt okozni. 5. Hal-zokni, természetesen Japánból. 6. Söröskupak alakú kerti asztal. 7. Ennek a cipőnek a talpa kísértetiesen hasonlít egy autó gumiabroncsához. 8. A torontói Karate Akadémia hirdetőtáblája. 9. Valószínűleg a legjobb tok, ami csak az új iPhone-okra kapható. 10. Ezen a konferencián USB adatkábelként is használható nyakbaakasztót osztogattak a vendégeknek. 11. Rulettasztal inspirálta csomagkiadó a torontói Pearson repülőtéren. 12. Ezen a belgrádi repülőtéren pedig egy Fiat személyautó csomagtartójából jönnek ki a csomagok. 13. Medúza alakú csillárok egy tengergyümölcseit felszolgáló étteremben. 14. Napelemes pad, amin vezeték nélkül tölthetők az okostelefonok. 15. Zsiráf-ihlette toronydaru Angliában. 16. Egy sátorban történő ébredésnél már csak egy jobb dolog létezik: ha a sátor átlátszó. 17. Egy hangszerbolt homlokzata. 18. Ajtófogantyú egy moziban. 19. Lánc ihlette pad- és asztallábak. 20. Kiderült, hogy vannak külön sarok-vécék. 21. Szív alakú szívgyógyszer, hogy véletlenül se lehessen összetéveszteni.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?