21 nem túl okos ember, miközben nem túl okos dolgokat csinál éppen

Mindannyiunkra rájön néha az 5 perc, amikor úgy viselkedünk, mintha teljesen elment volna a józan eszünk. Ezt persze később mi magunk is belátjuk, és csak reménykedni tudunk abban, hogy senki nem látta a bénázásainkat. Az alábbi emberek nem voltak ilyen szerencsések, az ő balf*szkodásuk ugyanis épp valakinek a kamerája előtt történt, így az élményszámba menő tetteiket az egész internet megcsodálhatta…?

1. Hogy gondolta?! 2. ,,A futár konkrétan bezárt minket a házunkba…” 3. Nem úgy sikerült, ahogy tervezték.

4. Egy jó képért bármit. 5. Psszt! Épp ,,fújja” a kereket. 6. Nem túl bölcs dolog a kint hagyni a kabriót az év leghavasabb napját. 7. ,,Vágjuk le az utat a befagyott tavon át, mi baj történhet?!” 8. Attól, hogy lekapcsoljuk a tűzhelyet, az még nem hűl le azonnal. Azóta ezt már ő is tudja. 9. Hogyan és miért került oda?! ?

10. Ki gondolná, hogy egy halott embernek is lehet rossz napja…?! 11. Irigylem az elszántságát. 12. Félt, hogy elveszíti a lakat kulcsait… ¯\_(ツ)_/¯ 13. Nem túl bölcs dolog a kandalló fölé ragasztott polcra tenni a televíziót. 14. Most már értem, hogy miért nincs sosem kosár a boltban, amikor én megyek… 15. Maximális biztonság…? 16. Mi meg naivan azt hittük, hogy ilyen csak a rajzfilmekben történhet. 17. A festés java kész, a kérdés már csak az: most hogyan tovább?! 18. Nem mindig kifizetődő túl közel parkolni a tengerparthoz. 19. ,,A feleségem ‘kibontotta’ az új USB kábelét…” 20. ,,A lányom pánikolva hívott fel, hogy azonnal menjek át hozzá, mert már 1 órája főzi a tojást, de még mindig nem forr a víz. Mikor átmentem, ez a látvány fogadott…” 21. Ezt a gyakorlatot nem ismerem…?

Hmmm….I wonder how this machine works.


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏