21 ördögien gonosz április elsejei tréfa, amit az ellenségeinknek sem kívánnánk

Minden évben van egy nap, amikor a munkás „legálisan” szívathatja meg a kollégáját, amikor a szomszéd végre egy kis borsot törhet a másik szomszéd alá, és persze amikor a legjobb barát egy kicsit megcibálhatja a másik barát bajszát. Igen, természetesen a bolondok napjára gondolok, ami idén egy kicsit még különlegesebb, hiszen egybe esik a húsvéttal, ezzel számtalan új lehetőséget tartogatva számunkra. Az alábbi listán néhány ‘inspiráló’ bolondok napi tréfát gyűjtöttünk most össze, hogy legyen mit a tejbe aprítani április elsején…?

1. WC ülőke alá ékelt légkürt. 2. Csapra ragasztott szigetelőszalag. 3. WC papír helyett ragasztószalag… ? 4. Mustárral töltött húsvéti nyuszi. 5. Fogkrémmel töltött Oreo kekszek.

6. Csokitojásnak álcázott szőlőszemek. 7. Gyurmából megformált és újracsomagolt rágógumi. 8. Vaníliásnak álcázott, majonézzel töltött fánk.

9. Kis asztal + légkürt = tökéletes ébresztés.

10. Papírból kivágott rovar-sziluettek. 11. Nedves préselt papírból gyúrt sz*rdarabok…igény szerint, bárhol elhelyezve. 12. Hintőporral töltött hajszárító.

13. Folpackkal betekert WC. 14. Egyszerű, de garantáltan ütős… ? 15. Zuhanyfejbe rejtett leveskocka. 16. Olykor egy feleségnek hagyott apró üzenet is megteszi április elsején… ? 17. Szájvíz felcserélése a létező leggusztustalanabb folyadékokkal, melyeket ételszínezővel teszünk a szájvízhez hasonló színűvé. 18. Persze az állatokat sem illik kihagyni a jóból… ?

19. Körömlakkal bevont szappan. 20. A világ leggonoszabb tortája… ? 21. Végezetül pedig egy örök klasszikus, amitől a kicsik és nagyok egyaránt összetojják a bokájukat…? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏