21 röhejes fotó, ami bizonyítja, hogy a házasság az egyik legviccesebb dolog az életben

Jó, persze…vannak napok, amikor egy kanál vízben is képesek lennénk megfojtani egymást, de azért összességében nézve, a sok veszekedésen és szemforgatáson túl elmondhatjuk, hogy a házasság az egyik legjobb és legszórakoztatóbb dolog, ami csak egy emberrel történhet. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi fényképek és történetek…

1.  Ez a férj tudja, hogy kell bánni a terhes feleségével.
2.  ,,Megkérdeztem a feleségemet, hogy nem-e látta a szemcseppemet, mire ő: A hálószobában van a TV-s szekrény mögött, a kapcsoló alatt, csapdába esve.”A feleségek tényleg mindent tudnak… ?
3.  ,,Elkértem a feleségem telefonját, mert szerettem volna megnézni rajta valamit, de nem tudtam a kódját. Amikor megkérdeztem tőle, azt mondta, hogy a házassági évfordulónk dátuma a kód. Nem sokkal később így adtam neki vissza a telefont, nem tudom mi történt…”
4.  ,,Két éve veszekszünk a feleségemmel azon, hogy nem tudunk megszabadulni a garázsban tárolt limlomoktól. Éppen ezért egyik nap, amikor szabadnapos voltam, úgy döntöttem, hogy a tettek mezejére lépek, és művészetté változtatom a káoszt…”
5.  A férj reakciója, miután megérezte, hogy asszonypajtás egy kis whiskeyt csempészett a kávéjába… ?
6.  Amikor a férj csomagolja a feleség reggelijét.
7.  ,,Szóltam a feleségemnek, hogy elég szutykos már a padló, fel kéne kicsit takarítani. Azt is mondtam, hogy szívesen megcsinálom, de ő erősködött, hogy nem kell, mert nem olyan régen takarított. Feltakarítottam ‘pár’ helyen a padlót, majd megmutattam neki, hogy szerinte van-e kosz vagy nincs… (nem, ez nem eltérő színű járólap)”
8.  Próbáltam finoman célozgatni a feleségemnek úgy, hogy a gyerekek ne értsék, mire gondolok.
9.  ,,Észreveszitek, mi a baj?! Majdnem elváltunk emiatt a férjemmel…”
10.  ,,A feleségem ragaszkodott hozzá, hogy külön fogkrémet használjunk. Először nem értettem, de pár alkalom után rájöttem, hogy miért… (egyszerre vettük a két tubust)”
11.  ,,Megkértem a férjemet, hogy örökítse meg az első gyermekünk születését… Ezt az egy fotót sikerült készítenie.”
12.  ,,A férjem ma magpróbált besegíteni a mosásban… Nem, nekünk nincsenek rózsaszín törölközőink… (vagy legalábbis eddig nem voltak…)”
13.  ,,Hazaértem, és meghallottam, hogy a megvásárlása óta először, végre a férjem is használja a futógépet. Benyitottam hozzá a szobába, majd ez a látvány fogadott…”
14.  A feleség üzleti útra ment, és mivel tudta, hogy nem lesz könnyű egyedül a férjének, ezért fotókat készített a ház állapotáról az indulás előtt és a hazaérkezés után. Ezek azért mindent elmondanak… ?
15.  Ez fájóbb, mint ezer késszúrás… ?
16.  ,,A férjem megkért, hogy nézzem meg, elég nagy-e a bőrönd, ami otthon van. Nem sokkal később, ezt a képet küldtem neki…”
17.  ,,Fél órán át veszekedtünk, hogy melyikünk álljon fel az ágyról lekapcsolni a villanyt, de mivel már mind a ketten kényelmesen elhelyezkedtünk, jobbnak láttuk a macskára bízni a feladatot…”
18.  ,,Imádok süteményt sütni a feleségemmel.”
19.  ,,Néha olyan érzésem van komolyan, mintha egy idióta lenne a férjem…”
20.  ,,A feleségem ma délelőttös volt, úgyhogy ma én csomagoltam uzsonnát a gyerekeknek…”
21.  Egy kétségbeesett férj segélykiáltása… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏