21 szerencsétlen ember, aki csúnyán befürdött az internetes vásárlással

Bármennyire is próbálják egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni az online vásárlást, a legtöbbünkben azért még mindig van egy kis természetes ,,félsz”, amikor ilyen módon kell rendelnünk magunknak valamit. Nem is alaptalanul persze, hiszen a rengeteg óvintézkedés és biztonsági lépés ellenére, időről-időre azért bebizonyosodik, hogy bármikor beüthet egy kis gikszer az online megrendelések során…

1. ,,Jegyzet magamnak: mindig ellenőrizd le a méreteket, mielőtt rendelsz valamit a neten.”
2. Pamut alsónadrágot szerettek volna rendelni, végül ez a…hát nem is tudom micsoda érkezett.
3. ,,Túrázáshoz szerettem volna venni magamnak egy szép bakancsot, de nem egészen azt kaptam készhez, amit szerettem volna. Na mindegy…ez van, ezt kell szeretni.”
4. ,,A főnököm 50 széket rendelt egy aukciós portálról a nemsokára esedékes konferenciához, de mint kiderült…ezek egy óvoda leselejtezett székei voltak.”
5. ,,Egy hatalmas ,,M” betűt szerettünk volna rendelni a születésnapi partihoz…hát…nem teljesen felhőtlen az öröm.”
6. ,,A haverom egy szolenoid szelepet szeretett volna rendelni az Amazonról, végül (ki tudja miért) egy 2 méter 10 centi magas plüssmedvét kapott házhoz. Most a kocsija még mindig rossz, de legalább együtt tudnak X-boxozni a medvével.”
7. ,,Harisnyanadrágot szerettem volna rendelni a halloweeni jelmezemhez…bár nem vagyok egy divat zseni, de szerintem ez nem fog rám jönni.”
8. Made in China.
9. ,,Egy 3D-s televíziót szerettem volna rendelni az Ebayről…nem bizonyult jó ötletnek.”
10. ,,Édesanyámat szerettem volna meglepni egy családi fotóval. Feltöltöttem a képet, ahogy azt kell, majd pár hét múlva ezt kaptam készhez: egy random kínai családról készült fotót, amire valaki (ráadásul elég bénán) rá Photoshoppolt néhány pingvint.”
11. Nem teljesen olyan, mint a képeken.
12. ,,A barátnőm egy dzsekit szeretett volna rendelni magának tavaszra egy online ruhaboltból…végül ezt a valamit kaptuk kézhez. Megnéztem, még csak nem is árulnak ilyet, nem tudom mi történhetett.”
13. ,,Mindig légy résen, hogy mekkora is az adott tárgy, amit rendelsz magadnak…ez például egy íróasztali lámpa szeretett volna lenni. Hát megvakulni nem fogunk a fényétől.”
14. Majdnem…de, csak majdnem…
15. ,,Fritőzt szeretett volna rendelni magának az apukám az Amazonról, végül egy vattacukor készítő gépet hoztak házhoz.”
16. ,,Micimackó maszkot szerettem volna rendelni a lányom születésnapjára…hát, ez még a Halloweenhez is túl félelmetes…”?
17. Csomagoláson szereplő kép vs. a tényleges termék.
18. ,,X-boxot szerettem volna rendelni, végül egy pisztolyt kaptam készhez. Raboljak ki vele egy konzol boltot, vagy vajon mire célozhatott az eladó?!”
19. XL-es…mondták.
20. ,,Kék ukulelét szerettem volna a három éves keresztfiamnak. Helyette egy nyílpuska-készletet kaptam. Nem hiszem, hogy a legmegfelelőbb választás egy 3 éves gyermeknek.”
21. ,,A szobám falára szerettem volna, mint dísz, bár bevallom őszintén, nagyon féltem tőle, hogy túl nagy helyet vesz majd el a térből. Hát…nem kellett volna.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏