24 építészeti remekmű, ahol egy ici-pici hiba csúszott a kivitelezésbe

Egy ötlet megálmodása, a tervezés folyamata és maga az építkezés rengeteg kreativitást és odafigyelést igényel. Előfordul azonban, hogy hiba csúszik a gépezetbe, és nem sikerül megvalósítani azt, amit valójában elképzeltünk. Nos, ezek a képek is bebizonyítják, mekkora bakik születhetnek, ha nem vagy elég élelmes erre a munkára. ?

1. Végül is, nem sok hiányzott hozzá… 2. Persze mindig a gyalogosok a hibásak, hogy kikoptatják a gyepet, ugye? ? 3. Lépcső hiányában kicsit macerásnak tűnik a bejutás…? 4. Nem srácok, ez nem a 9 és 3/4-ik vágány, ez csak egy újabb elbaltázott járda. ? 5. El tudom képzelni, éjjel hány gyanútlan vagy részeg ember esett már át ezen a korláton. ? 6. Helytakarékosságból ötös, ám kivitelezésből…. 7. Amikor a kerítés mondja meg, hol a járda vége! ? 8. Ez egy elég nyilvános, nyilvános WC… Nem csak azt látod, hogy foglalt, de azt is kitalálhatod, mennyi ideig. ??

9. Ezt a lépcsőbefalazást is jó igényesen oldották meg…? 10. A zebrák felfestői mindig vagy részegek, vagy ez az első munkanapjuk…? 11. Ezen a lakótelepen sem túl gyakoriak a kosármeccsek… 12. Ez valamiféle fura bosszú lehet, vagy valaki nagyon gyermekellenes…. ? 13. Kissé furcsának tűnhet, de én megfejtettem a képet! Egyenesen a ház ablakából lehet kosárra dobálni! ? 14. Jó kis erkély. Kár, hogy csak az ablakon kimászva közelíthető meg… 15. Akadálymentesített iskola…? 16. A durva az egészben, hogy el sem tudom képzelni, mennyi méricskélés kellett ehhez! ?

17. Erre már nincsenek szavak…? 18. Képzelem, hogy a reggeli rohanásban hányszor karcolta meg a kocsiját az illető… 19. Pókember szobája..? ? 20. Egy újabb lépcső-katasztrófa. ? 21. Elfáradtál a parkban sétálgatás közben? Csak át kell vergődnöd a kerítésen és máris kényelembe helyezheted magad! 22. Tökéletes zsákutca! ? 23. Tudom, tudom, Csak azért került oda a harang, hogy meg ne ázzon az, akinek épp telefonálnia kell… ? 24. Talán időközben meggondolták magukat, és máshová tették a bejárati ajtót…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏