250 kilót fogyott összesen ez a szerelmespár – Így néztek ki akkor és most

A 32 éves Ronnie Brower és a 24 éves Andrea Massella mindketten extrém módon túlsúlyosak voltak – plusz kilóik már az egészségüket veszélyeztették. Elhatározták hogy lefogynak, egymásért. Negyed tonnát adtak le együtt.

Ronnie és Andrea nemrég összeházasodtak: vékonyan, szépen, boldogan, pedig négy évvel ezelőtt még mindketten kövérek voltak és magányosak. Ronnie 304 kilót nyomott, a szülei házában élt, de felkelni is alig tudott.

Depressziós volt, csak az evésben talált örömet, és olyan rossz állapotban volt, hogy az orvosa már azt mondta neki, készüljön fel a nagyon korai halálra. Ronnie ekkor összeszedte magát, és a Syracuse-i Mission Fitness edzőtermébe járva 100 kilósra fogyott.

Abban az edzőteremben, a fogyás kellős közepén ismerte meg Andreát, aki azonnal vonzalmat érzett a fiú kitartása és akaratereje miatt. Andrea számára sem volt ismeretlen a súlyprobléma, hiszen ekkor még 113 kilósan sétált le edzeni. Ronnie és Andrea között gyorsan szerelem szövődött, és innentől együtt küzdöttek a kilóik ellen.

Miután Ronnie lefogyott, hatalmas adag, 14 kilónyi felesleges bőr maradt a testén, ezt csak 4 egymást követő műtéttel tudták eltávolítani róla. Andrea eközben 53 kilósra fogyott. Az esküvőjükön nem volt náluk boldogabb és szebb pár.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?