250 kilót fogyott összesen ez a szerelmespár – Így néztek ki akkor és most

A 32 éves Ronnie Brower és a 24 éves Andrea Massella mindketten extrém módon túlsúlyosak voltak – plusz kilóik már az egészségüket veszélyeztették. Elhatározták hogy lefogynak, egymásért. Negyed tonnát adtak le együtt.

Ronnie és Andrea nemrég összeházasodtak: vékonyan, szépen, boldogan, pedig négy évvel ezelőtt még mindketten kövérek voltak és magányosak. Ronnie 304 kilót nyomott, a szülei házában élt, de felkelni is alig tudott.

Depressziós volt, csak az evésben talált örömet, és olyan rossz állapotban volt, hogy az orvosa már azt mondta neki, készüljön fel a nagyon korai halálra. Ronnie ekkor összeszedte magát, és a Syracuse-i Mission Fitness edzőtermébe járva 100 kilósra fogyott.

Abban az edzőteremben, a fogyás kellős közepén ismerte meg Andreát, aki azonnal vonzalmat érzett a fiú kitartása és akaratereje miatt. Andrea számára sem volt ismeretlen a súlyprobléma, hiszen ekkor még 113 kilósan sétált le edzeni. Ronnie és Andrea között gyorsan szerelem szövődött, és innentől együtt küzdöttek a kilóik ellen.

Miután Ronnie lefogyott, hatalmas adag, 14 kilónyi felesleges bőr maradt a testén, ezt csak 4 egymást követő műtéttel tudták eltávolítani róla. Andrea eközben 53 kilósra fogyott. Az esküvőjükön nem volt náluk boldogabb és szebb pár.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏
arukereső