A 24 leghaszontalanabb találmány, ami valaha is napvilágot látott

Napról-napra jelennek meg az emberiség mindennapjait megkönnyítő, és/vagy segítő találmányok, melyek kivétel nélkül azt a célt szolgálják, hogy ha apró lépésekben is, de egyre fejlettebb és fejlettebb legyen az életünk. Na, az alábbi listán természetesen egy ilyen találmánnyal sem fogtok találkozni, erre ugyanis csak a legnagyobb selejtek kerülhettek fel, melyek többségét jobb lett volna még a tervezési fázisban elkaszálni…

1.  Kipufogóra szerelhető grill, így miközben a dugóban veszteglünk, egyúttal el is készíthetjük az ebédünket.Egy jó kis turbódízel ‘kikormolása’ után szerintem még a látványtól is azonnal gyomorrákot kapnánk… ?
2.  Légkondicionált cipő.Maga az elgondolás egyébként nem hülyeség, ám mivel nem lehetett pénztárcabarát módon kivitelezni ezt a japán találmányt, ezért még akkor is olcsóbban jövünk ki, ha minden reggel új cipőt veszünk magunknak útban a munkahelyünk felé.
3.  iPotty.A modern gyerekeket, modern módszerekkel kell a bilire szoktatni.
4.  Cipőesernyő.110%-os védelem… ?
5.  Melltartópárna.Ha unod, hogy lecsúsznak a padlóra, amíg alszol.
6.  Hordozható álltámasz.Ha épp nem jut hely a metrón.
7.  CTRL+ALT+DEL megnyomó.Halva született találmány… ?
8.  Hordozható akvárium.Ha a halad már nagyon unná a négy fal között létet, és szeretne egy kicsit sétálni menni.
9.  Toalett-golf.Ha az okostelefonokra letölthető 15 milliárd golfos játék már nem jelent kihívást.
10.  Sétáló hálózsák.Csakhogy ne kelljen mindig ki-be bújni, ha szeretnénk valamit.
11.  ‘Öngyújtó’, türelmes embereknek.Persze borús időben pechünk van.
12.  Fejre rögzíthető WC-papír tartó, az allergiás emberek életének megkönnyítése végett.Hogy meg-e könnyíti, azt nem tudom, de hogy hülyének néznek benne az 100%.
13.  Kormánytálca.Ha 130-cal az autópályán száguldozva, hirtelen megéheznél.
14.  Svájci parasztbicska.Nem szeretnék akadékoskodni, de kissé körülményesnek tűnik…
15.  Kutyafenék-dísz.Ha unod a Csöpi valagát bámulni egész nap.
16.  Hógolyókészítő, lustáknak.Már csak azt kéne, hogy el is dobja helyettünk, és akkor tulajdonképpen nincs is értelme többet hógolyózni.
17.  Ha unod, hogy a melletted ülő emberek folyton a Te képernyődet bámulják.
18.  Neck Pro – a nyaki panaszok enyhítésére.Ha a szomszéd meglátja, amint használod, biztos, hogy rád hívja a rendőrséget öngyilkossági kísérlet miatt.
19.  Fogyókúrás víz.Ha a csapvíztől túl beles lennél.
20.  Parókasapka, kopaszoknak.Jó, mer’ természetes hatást kelt… ?
21.  Fejre rögzíthető távirányítótartó.Nincs is pihentetőbb, mint egy ilyenben filmezni a kedvesünkkel… ?
22.  Benzinmotoros zseblámpa.A szomszéd imádni fogja, amikor éjjel kettőkor kimész vele a kertbe megnézni, hogy mi mozog a tuja alatt.
23.  Banánvágó.Mi egyszer a feleségemmel majdnem elváltunk amiatt, mert hazaállított egy ilyennel a Teszkóból… ?
24.  DVD-visszatekerő.Nem is az a borzalmas, hogy teljesen hasznavehetetlen, hanem hogy az amcsiknál 12 évvel ezelőtt ez volt a karácsonyi vásárlás egyik legkelendőbb terméke!!

Idézet a Magyar Nemzet 2005. decemberi cikkéből:

”Az Egyesült Államokban lassan már egy hónapja dúló karácsonyi vásár egyik kirobbanóan sikeres árucikke az elektromos DVD visszatekerő készülék.

Bekapcsolás után a masinára helyezett lemez meg sem mozdul, hanem a beépített hangszóróból egy percig a mindenki által jól ismert, gyorsan visszatekerődő VHS kazetták jellegzetes hangja szól. Utána kigyullad egy kis zöld lámpa, jelezvén a technikai fejlődés előtt álló vásárlónak, hogy a lemezen tárolt film ismét lejátszható.

A kiskereskedelmi forgalomban 21 dollár 99 centért (plusz adó) árulják a humoros meglepetésnek szánt terméket, és a szellemes gyártók a kereskedőkkel együtt pár hónap után alaposan meglepődtek, hogy aránylag rövid időn belül milyen nagy mennyiséget sikerült eladni a teljesen haszontalan termékből.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏
arukereső