30 fotó, ami bizonyítja, hogy a karácsony sem csak mindig móka és kacagás

Bár a karácsony szó hallatán a legtöbben hajlamosak vagyunk automatikusan a véget nem érő vidámságra és boldogságra gondolni, azért ez nem mindig ilyen egyszerű. Bármennyire is tökéletesre szervezzük ugyanis az ünnepeket, a folyamatos idegeskedés és váratlan meglepetések szépen lassan az őrületbe kergetnek és teljesen elveszik az eszünket. Talán éppen ennek is köszönhető az, hogy a stressz okozta pillanatnyi amnézia hatására pár hónappal később már megint csak a boldog, vidám pillanatokra emlékszünk, és elfelejtjük, az alábbiakhoz hasonlókat…?

1. Ez volt az az év, amikor édesapám egy porszívóval lepte meg édesanyámat karácsonyra. Anyukám nem vette a célzást, így azóta külön élnek. 2. Az ünnepi fotók sem olyan hangulatosak, ha az ember gyermekei épp a lázadó korszakukat élik. 3. A legrondább karácsonyi pulóver díj nyertese. 4. Amikor kapsz egy pulóvert a rokonoktól, ami nemhogy nem tetszik, de még a mérete sem stimmel, de azért felveszed, mert mégis úgy illik. 5. ,,24 éves vagyok és a szüleimmel élek és soha nem utaztam még sehova. Tavaly karácsonyra ezt kaptam a szüleimtől. Attól tartok, hogy célozgatnak valamire…” 6. Így lett a Halloweeni dekorációból pillanatok alatt karácsonyi dekoráció…? 7. Hó nincs, fémhulladék viszont akad = karácsonyi drótember. 8. Úgy tűnik, hogy valaki tavaly már eljátszotta a család bizalmát. 9. Találd ki, hogy melyik a felelősségteljesebb testvér. 10. ,,Vettem a feleségemnek egy nyakláncot. Az eladó megkérdezte, hogy milyen csomagolást akarok. Megkérdeztem, hogy melyik a legolcsóbb, mire ő elővett egy gusztustalan ronda ragasztószalagot a pult alól. Vonakodva, de rábólintottam. Bolod karácsonyt, kicsim!” 11. A fiam tavaly egy speciális, saját készítésű pulóverrel kedveskedett nekem. 12. Mindenki másképp ünnepli a karácsonyt. Tokióban például… 13. Apuka enyhén ittas, ezért boldog. Az édesanya idegösszeroppanást kapott, a gyerekek pedig teszik, amihez értenek: rosszalkodnak. Avagy egy átlagos karácsony. 14. Nem mindig sikerül eltalálniuk a rokonoknak az ízlésünket. 15. A műfenyő, amit nem kell le-föl díszíteni, csak elrakni a szekrénybe és egy év múlva elő venni ismét. Zseniális! 16. Attól tartok, hogy Jézuska idén messzire elkerül minket, ha ezt meglátja. 17. Amikor a Télapó átáll a sötét oldalra. 18. Karácsonyfa: ☑ – egy gonddal kevesebb. 19. Lusták voltunk igazi fenyőért rohangálni, ezért inkább műfenyőt vettünk. De mint kiderült, ehhez is lusták vagyunk. 20. Karácsony idején mindenkit magával ragad az ünnepi szellem. 21. Ha idén nem kapunk majd ajándékot mikulásra, már tudjuk, hogy a Ryanair a ludas…? 22. A tökéletes karácsonyi ajándék…? 23. Jól gondold meg, hogy milyen formában küldesz ajándékot külföldre, mert ha megállítják a vámon, akkor nagy valószínűséggel így fogják majd megkapni a szeretteid. 24. Az utolsó utáni pillanatban 25 dollárért vett ajándék kaparós sorsjegyet, de hogy megelőzze a kellemetlenségeket, lekaparta őket ő maga. Összesen 2 dollárt nyert velük, amit csatolt is az üzenet mellé. Boldog Karácsonyt! ? 25. Egy WC-papír, mellyel könnyedén kifejezheted, hogy mi a véleményed az ünnepről… ? 26. Ebben a családban tudják, hogyan kell ünnepelni a karácsonyt. 27. Egy édesapa, aki szemrebbenés nélkül adja tovább a tavaly karácsonyra kapott üdvözlőlapokat a rokonoknak…? 28. Karácsonyi dekoráció minimalista stílusban, az otthon talált kacatokból.

Azért valahol ki**szottul zseniális ez az egész…✋?

29. A nagymamám az egész családnak pulóvert kötött karácsonyra. MINDENKINEK. 30. Kinevették az orra miatt, így hát végzett velük. Boldog karácsonyt! forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏