30 fotó, amin minden annyira tökéletes, hogy nem lehet levenni róluk a szemünk

Olykor megéri nyitott szemmel járni a nagyvilágban, mert ha kellően szemfülesek vagyunk, megismételhetetlen csodákban lehet részünk. Az alábbi emberek nem csak megélték ezeket a tökéletes és izgalmas pillanatokat, de meg is örökítették őket, így ha nem is személyesen, de a képernyőn keresztül mi is osztozhatunk ezeken az egészen hihetetlen ‘varázslatokon’…?

1. Olyan tökéletes ez a medence, hogy szinte már bűn beleugrani. 2. Akár az olaj. 3. Láttál már ilyen sima frizurát?! 4. Ez az ablakra fagyott pára olyan tökéletes, mintha csak egy művész készítette volna. 5. Lehullott falevelekből készült labirintus. 6. Jég-embléma. 7. Vajon mennyi ideig tarthatott ezt elkészíteni?! 8. Egy tengerparton talált kő, ami tökéletesen gömbölyű. 9. Az élő példa rá, hogy egy növény nem csak akkor csodálatos, amikor virágzik. 10. Ilyen lehet egy bolt a mennyországban. 11. Nem lenne szívem megtörni ezt a harmóniát… ? 12. Tökéletes hógolyó. 13. Egy vízililiom alja…? 14. Vízcseppek egy frissen waxolt motorháztetőn. 15. Nem lehet abbahagyni a nézését…?

16. Művészien elrendezett paradicsomszeletek. 17. Szinkron-farokcsóválás..?❤

18. Tökéletesen gömbölyű avokádómag. 19. Most komolyan: van, aki bűntudat nélkül tudna vágni belőle egy szeletet?! 20. Tökéletes sziklaszelet.

21. Falról lecsurgó akrilfesték. 22. Az égboltot megfestő naplemente, aminek a közepét kitakarja a távolban látható hegy. 23. A srác kezén található hajgumi tökéletesen illeszkedik a pólójához. 24. Egy hullám belseje…?

25. Csúszdáról lecsúszott hótakaró. 26. Átlátszó doktorhal. 27. A legjobb művész a természet… 28. Hóréteg, ami csak a téglák közötti résekben maradt meg. 29. A tökéletes hópehely. 30. Végezetül pedig: minimalista téli reggel…? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏