4 munkahelyen dolgozott a Nő, aki elaludt vezetés közben, és elhunyt.

ments

A 32 éves asszony miután férje elhagyta, és egyedül maradt 3 gyermekükkel, azért hogy fizetni tudja a lakáshitelt, 4 munkahelyen dolgozott. Nem ritka eset ez hazánkban sem, hogy valaki 2-3 műszakban dolgozik különböző munkahelyeken, hogy megteremthesse a betevőre valót.

Az asszony annyira kimerült volt, hogy olykor már állva is elaludt, mivel nem csak a munkahelyeken kellett megfelelnie, hazaérve el kellett látnia a 3 gyermekét is, ami szintén kitesz egy újabb munkahellyel.
Az asszony haza felé tartva vezetés közben elájult a fáradtságtól, és  frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő autóssal, aki szerencsére megúszta a balesetet. Maria nem volt ilyen szerencsés, sajnos elhunyt..

Ez a történet rendkívül jól példázza azt, hogy az ember főnökei az utolsó leheletet is kihajtják a munkásokból, nem törődve azzal, hogy ő fáradt-e! Ha te főnök vagy, akkor jól gondold át.. lehet, hogy miattad is meg fog halni egy ember! Vegyél vissza a tempóból, és ne hajtsd ki a ” belüket ” is a munkásoknak..

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏