7 nő a Guinness Rekordok könyvéből, akik teljesen megbotránkoztatják az emberiséget.

Minden nő egyedülálló szeretne lenni, de vannak olyanok is, akik képesek világrekordot elérni, különleges képességeikkel. Trükköket végeznek, vagy csak szimplán megbotránkoztatják  a nyilvánosságot. Összeszedtük a világ 7 legszokatlanabb nőjét.

A világ legerősebb nője

A Lengyel sportoló Aneta Florchik ( Aneta Florczyk ) a legerősebb nő a világon. Képes 500 kg-os nehézségű tárgyakat felemelni. Aneta felnőtt férfiakat tud a feje fölé emelni és 12-szer kinyomni őket. Jobb nem vitázni egy ilyen nővel.

A világ legrugalmasabb nője

A világ leghajlékonyabb nője,  Zlata (valódi neve Julia Güntel). Hihetetlen rugalmasságáról volt híres. Ezért helyet kapott a Guinness Rekordok Könyvébe, Julia képes belehajtogatnia magát egy 50 litere dobozba.

A legtöbb tetoválást viselő nő

Julia Gnuse ( USA ) az “Illustrated Lady” (Painted Lady) névvel vált ismertté, Teste 95% -át bőrét tetoválás borítja. Juliánál 30 évesen diagnosztizáltak nála egy ritka betegséget. A napfénytől hólyagok és a hegek keletkeznek a bőrén. Hogy ezeket elrejtse, kitetováltatta magát.

A legvékonyabb derekú lány

27 éves Fox ( Pixee Fox ). Sok plasztikai műtéten esett át, beleértve a többszörös mellnagyobbító műtétet is. Pixie eltávolította 6 alsó bordát és elkezdte szűkíteni a derekát derék, ami ma 35,5 cm. A közelmúltban Pixie újabb műtéten volt. Szemimplantátumot  ültetett be, ezért kék színű szeme zöld lett.

Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2018, időpont: 2:45 (PST időzóna szerint)

Magassarkú futás világcsúcsa

Az USA-ban, az egykori táncosnő Irene Sewell ( Irene Sewell ) világrekordot állított fel. Ugyanis 7 cm-es magassarkúban futotta le a maratont. A 42 km-es távot, 7 óra és 28 perc, alatt futotta le.

A legöregebb tornász

A 92 éves Johanna Kaas ( Johanna Quaas ) a legrégebbi tornász a Guinness Rekordkönyvében. Professzionálisan tudja végrehajtani tornagyakorlatait. Tavaly Johanna új rekordot állított fel a Guinness-könyvben, egy berlini versenyen. Tehát az életkor nem akadályozza az aktív életmódot.

A legalacsonyabb nő a világon

A fiatal indiai Jotie Amji a világ legalacsonyabb nője a Guinness Rekordok Könyvében. 18. születésnapján a lány mindössze 62,8 cm magas volt és súlya pedig 5,2 kg volt . Jotie kis méretének oka az achondroplasia nevű genetikai betegség. 2014-ben Jotie szerepet kapott az “American Horror Story” sorozat 4. évadában. Most a lány 24 éves és teljes életet él, sokat utazik és egy valóság show-ban is szerepel.

 


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏