loading...

9 ember, akinek ez lett élete utolsó képe!

Sokan mondják, hogy az élet kiszámíthatatlan. Ez sajnos így van. Sosem tudhatjuk, mikor lesz vége. Most hoztunk nektek 9 embert, akiknek ezek a képek lettek, életük utolsó képei.

  1. Justus Belfield egy háborús hős volt. Ez a képe egy nappal a halála előtt készült. 98 évesen, az egyenruhájában hunyt el.

2. Ez a kép, a nyomtalanul eltűnt Malaysia Airlines MH17-es járatának fedélzetén készült. Azóta sincs pontos információ a gépről.

3. Ez a kép másodpercekkel azelőtt készült, mielőtt meggyilkoltak egy Fülöp-szigeteki politikust. A politikus készítette a képet, ahol látszik is az elkövető.

4. Egy tinilány utolsó képe…

5. Ez a kép egy héttel Amy Winehouse halála előtt készült.

6. Ez orosz fiatalember, a kép készülte után pár másodperccel később lezuhant és életét vesztette.

7. Ez a kép pár másodperccel azelőtt készült, hogy a srác lelőtte a barátnőjét…

8. A legendás John Lenon, a Beatles alapítója, pár órával a halála előtt. A kép készülte után nem sokkal hazament a Manhattani lakásása, ahol aztán a kép jobb oldalán lévő férfi lelőtte…

9. A képen Tupac Shakur látható. A kép nem sokkal a halála előtt készült…

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Íme 2019-es bunkó horoszkóp, ami garantáltan mindenkit vérig sért!

Ma már minden féle-fajta horoszkópról olvashatunk, a szex-horoszkóptól kezdve egészen a diéta-horoszkópig. Jogosan merül fel …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?