9 kép, ami után soha többé nem akarsz elmenni bulizni

Rettenetes fotók bulikról, amik után messziről elkerülöd majd a klubokat.

Mi tulajdonképpen sosem értettük, mi a jó abban, ha valaki legalább hetente egyszer elmegy a népszerű szórakozóhelyek egyikére, hogy ott a hatszázhússzor hallott, romásig ismételt slágerekre bulizzon csupa olyan emberrel, akihez semmi köze nincs, ellenben nagyon részegek. Mert oké, néha mi is lemegyünk ilyen helyekre, de aztán mindig rájövünk, hogy miért is nem szeretjük ezeket a helyeket.

Minden lány (és most már a fiúk is) a buli előtt órákig a tükör előtt szépítkeznek, hogy a lehető legjobban (és ezzel együtt a legkevésbé hitelesen) nézzenek ki, annyira kétségbeesve akarnak összeszedni valakit az éjszakára. Az egy dolog, hogy mire a bulihelyre leér az ember, általában már annyira részeg, hogy csak sejtése van arról, hogy fiú-e vagy lány, és ennek megfelelően próbál becserkészni valakit, miközben az arcán a smink már szétkenődött (lányok), vagy hatalmas izzadságfoltok virítanak a gondosan szétparfümözött ingen (fiúk).

Tehát mi sosem voltunk azok a klubban veretős arcok. Néha letévedünk, de csak hogy megállapítsuk: az Isten állatkertje tényleg baromi nagy. Nos, a mi szemléletünket támasztja alá ez a néhány gyöngyszem, amik mellett tényleg nem lehet nevetés nélkül elmenni.

Nézzük hát az indokokat.

Mindig lesz a szórakozóhelyen egy lány, aki kétségbeesetten éhezik a fiúk figyelmére.

buuli9Ahogy belépsz a klub ajtaján, számíthatsz arra, hogy valami rossz fog történni…

buuli8Mert MINDIG lesz valaki, aki hozzád akar dörgölőzni, annak ellenére, hogy te NAGYON nem akarod, hogy hozzád dörgölőzzenek.

buuli6Tulajdonképpen bármilyen kiszámíthatatlan, furcsa esemény megtörténhet.

buuli5Például felbukkan egy zombi!! Ja nem, az csak egy nagyon részeg lány egy nagyon előnytelen pózban.

buuli3Az tuti, hogy sokan lesznek, akik a kelleténél sokkal többet ittak.

buuli7Annyit, hogy észre sem veszik, hogy mennyire bénák.

buuli2Vagy, hogy a nagy partizásban kitört a foguk.

buuli4Fogadd meg a bulizás legfontosabb alapszabályát: mindig bizonyosodj meg arról, hogy amit megtenni készülsz, egy jól átgondolt ötlet-e!

buuli1

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏