loading...

A 14 éves lány brutálisan meggyilkolta saját anyját. Az anya csak azt tette, mit minden anya tett volna!

Ez a lány mindössze 14 éves. Nem értjük, hogy gyűlhetett össze ennyi gonoszság a szívében. Hogy volt képes hidegvérrel megölni édesanyját.

hidegverrel1

Ez a lány mindössze 14 éves, ezért végképp értetlenül állunk az esettel szemben. Nem értjük, hogy gyűlhetett össze ennyi gonoszság a szívében. Hogy volt képes hidegvérrel, brutális kegyetlenséggel megölni édesanyját.

Az anya ráadásul csak azt tette, amit nagy valószínűséggel minden anya tett volna. Féltette a lányát, és ellenezte, hogy az alig 14 éves lány találkozgasson egy nála jóval idősebb, 20 éves fiúval.

Ám a lány továbbra is találkozott a sráccal. Egyszer aztán az anya rájuk nyitott, miközben épp szeretkeztek. Az anya nagyon mérges lett, azzal fenyegetőzött, feljelenti a fiút, amiért megrontott egy kiskorút!  

Újra megtiltotta, hogy találkozzanak!

A lánynak azonban eszét vette a szerelem. Úgy megszédítette a fiú, hogy úgy gondolta, ha anyja eltiltja tőle, csakis egy út marad számára. Meg kell, hogy ölje őt! Végeznie kell saját anyjával!

hidegverrel2

Elcsalta őt egy koncertre, ahonnan az anya már soha többé nem tért haza. Holttestét egy árokba dobva találták meg, vérrel teli kocsiját pedig nem messze onnan.

Mikor szemügyre vették a holttestet, a helyszínelőket borzalmas látvány fogadta. A testet agyfa-főbe szurkálták. Saját lánya ilyen brutális módot választott, hogy megszabaduljon az anyától.

Nagyon szomorú, hogy errefelé tart a világunk.

Értelmetlen halál, és egy fiatal élet értelmetlen tönkretétele: hiszen a lány a következő évtizedeket bizonyosan a rács mögött tölti majd!

Mindezt miért? Egy 20 éves fiú miatt. Aki lehet két hét múlva elhagyta volna.

hidegverrel3

Reméljük, ezután a történet után sok fiatal elgondolkodik, és nem hagyja magát tévútra vinni.

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?