A férfi óvatosan kettévágja a csörgőkígyó farkát, mert kíváncsi arra, hogy mi van a belsejében…

Az általános iskolás gyermekek szülei tudják igazán, hogy mennyi iskolai projekt létezik. Lincoln Markham egyik nap azzal jött haza az iskolából, hogy házifeladatként valamilyen kérdésre választ kell adnia és arról fényképet is kell készítenie…

A kérdés a következő volt: Mi van a sportlabdák belsejében. Édesapja tanácsára ahelyett, hogy egyszerű kutatást végzett volna az interneten, és az ott talált képeket egyszerűen csak kinyomtatta volna, úgy döntöttek, hogy közösen vásárolni fognak néhány labdát amit később ketté vágnak így egyedi felvételt készíthetnek. A kreatív édesapa egyenként levideózta az összes jelenetet és megosztotta a YouTube-on.

A videófelvétel annyira sikeres lett, hogy fiával indítottak egy YouTube csatornát ezzel a címmel: “What’s Inside?” (Mi van benne)? A YouTube csatornának már több mint 4 millió követője van!

Az alábbi videóban egy csörgőkígyó farkát vágják ketté, hogy megnézzék mi van a belsejében.

Tudnunk kell, hogy a csörgőkígyó Észak-Amerika egyik legrettegetteb, halálos hüllője közé tartozik. A csörgőkígyó ahhoz, hogy táplálékot szerezzen, órákig leshelyen kell állnia, hogy lecsaphasson az áldozatára. A megfelelő leshely kiválasztása döntő fontosságú. Várakozás közben azonban nagyon óvatosnak kell lennie, mert egy rőrfarkú ölyv könnyedén elkaphatja és felfalhat egy ilyen mérges kígyót is, amelynek hossza elérheti a 2 métert is.

A csörgőkígyó ha veszélyt észlel, akkor beindítja a riasztórendszerét, ami a természet egyik legijesztőbb hanjga. A kígyó másodpercenként százszor rezegteti meg a csörgőjét. Ez a mozdulatsor nem igényel sok energiát, így a kígyó akár órákig fáradhatatlanul csöröghet. a csörgő egymáshoz lazán kapcsolódó, módosult pikkelyekből áll. Amikor a kígyó megrázza, a pikkelyek összeütköznek.

Az alábbi videóban a Lincoln Markham és édesapja választ adnak arra a kérdésre, hogy mi van a csörgőkígyó farkának a belsejében:

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏