loading...

A férfit, aki többször is földhöz vágta az 5 hetes csecsemőt, most utolérte a sorsa

Az igazságszolgáltatás utolérte Dalton Davist, aki végett vetett barátnője öt hetes kislánya életének. Beismerte, hogy több alkalommal ejtette el a csecsemőt a járda betonjára, aminek következtében olyan fejsérülést szenvedett a kicsi, hogy elhunyt. Ezután visszavitte a kis Lillian Grace Lloyd élettelen testét a kiságyba, ahol az anya Courtney Lloyd felfedezte őt.

11933467_1061170633894325_1856230993104121455_n1
A bírósági dokumentumok szerint Davis és Courtney órákon át veszekedtek a kislány halálát megelőzően. Mikor Courtney úgy döntött, hogy otthagyja Davist, a férfi egy kegyetlen tervet eszelt ki.

Davis beismerő vallomásában elmondta, hogy kivette a békésen alvó gyermeket a kiságyból, és a házuk elé vitte őt. Minden habozás nélkül a lábánál fogva a járdára ejtette 3 alkalommal a kis Lilliant.  Ezt követően óvatosan visszavitte a házba, és a bölcsőbe helyezte, ahol Courtney órákkal később rátalált. Azonnal hívta a mentőt, de a kórházban az orvosok már nem tudtak segíteni Lillianen. 2015 szeptember 29-én Lillian meghalt.

A eset súlyosságát figyelembe véve, és, hogy Davis még megbánást sem tanúsított, a bíróság 65 év fegyházban letöltendő büntetésre ítélte őt, óvadék lehetősége fel sem merült ez esetben. Legelőször 55 év múlva bocsájtható feltételes szabadságra.  A Star Press kifejtette, hogy milyen hátborzongató volt, mikor Davis a bűncselekménye napján szenvtelenül beszélte el a gyilkosságot.

“Még egy egyszerű bocsánatkérés sem hangzott el Davistől sem az anya, sem a család felé.”

945494_513933612003249_670214335_n

Ami Courtneyt és a családot illeti, még a mai napig gyászolnak, a bírósági döntés csak nagyon kis mértékben enyhítette a fájdalmat Lillian elvesztése miatt.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Ismét újított a Facebook: ezt a két szót használd és röpködnek a szívecskék!

Újabb csodát alkotott a facebook! Írd be Ezt a két szót a cikk alá kommentbe …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?