A kegyetlen valóság – 16 rajz a mai romlott világról

Úgy fogod végignézni ezeket a rajzokat, hogy nem fogod tudni eldönteni: sírj-e, nevess-e vagy hányj-e egyet inkább…Ez a mai világ, ilyenek a mai emberek.

Alapvetően optimistának tartjuk magunkat, de ezeket az illusztrációkat elnézve rá kellett döbbennünk: ez a világ romlott. Hiába éljük a mindennapjainkat viszonylag nyugalomban és boldogságban, egyszerűen annyira elfajult már az emberiség, annyira önzőek lettünk a bolygóval, az állatokkal -és ami a legrosszabb: más emberekkel- szemben, hogy innen már csak jobb lehet a helyzet, remélhetőleg.

Fel sem tűnik nekünk, hogy ezt az egy életet, amit kaptunk, hogyan töltjük: a mobilunkba temetkezünk, elfelejtettünk szeretni, tisztelni, embertársainkat és saját magunkat sem becsüljük meg. Nézzük csak meg, mit művelünk a testünkkel! Mit művelünk ezzel a csodálatos bolygóval! Felzabálunk, megölünk mindent, ész nélkül esszük az egészségtelen ételeket, hogy aztán mindenféle betegség nyomorítson meg minket.

Mi tényleg szeretnénk vidámabban látni ezt a világot. De egyre kevesebb a jó. Olyan kevés manapság a jó…

romlott16romlott15romlott4romlott14romlott13romlott12romlott11romlott10romlott9romlott8romlott7romlott6romlott5romlott3romlott2

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏