A kirakatban ülnek a kutyusok, amit az állatkereskedés tesz velük igazán elképesztő! – VIDEÓ

Brazíliában, mint a világ számos többi részén, igencsak nagymértékű a kóbor állatok száma. Leginkább kutyák tengődnek csapatosan a városokban, forgalmas utak mentén. Hogy mikor találnak tökéletes megoldást az egyre elhatalmasodó problémára, az még kérdéses. Azonban kisebb megoldások, csodajó ötletek mindig születnek – amint ezt az alábbi filmben is láthatjuk.

kutya-shop2

Sokan ragaszkodnak a drága fajkutyákhoz, azonban, ha belegondolunk abba, hogy, mi a különbség egy tiszta faj és egy keverék kutya között, nehezen tudnánk válaszolni. Próbáljuk ki, mekkora öröm egy tündéri, szeretetre vágyó és szeretet adó menhelyi kutyát befogadni.

Az alábbi filmecskében azt láthatjuk, hogy egy brazil kezdeményezés hatására menhelyi kutyákat tesznek ki a kirakatba, hogy megnöveljék a szerető gazdira találás esélyét. Az akció igencsak sikeres lett, láthatjuk, hányan ballagnak haza pórázon kutyust vezetve, boldogan.

Az örökbefogadás valószínűleg azért is örvendett nagyobb hatásnak, mivel a kutyusok nem kerültek pénzbe. Nagyon sok boldogságot okozhat egy hálás kis eb. Érdemes befogadni egyet!

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏