A lány át akarta verni a barátját, hogy terhes. A tréfa visszaütött, sírás lett a vége!

A lány 3 év után úgy döntött, ideje megtréfálni a barátját. Elég súlyos témát hoz fel, amivel nem szokás viccelődni: el akarja hitetni a fiúval, hogy gyereket vár. A srác reakciójára szerintem senki sem számított…

A lány mindenre felkészült: valahonnan szerzett egy pozitív terhességi tesztet, de még egy ultrahangos képe is volt, amivel alátámasztotta a sztorit. És természetesen egy kamerát is elrejtett a szobában, hogy a srác reakciója megmaradjon az utókornak.

És akkor mutatjuk is a felvételt, ahogy a lány leülteti a barátját, mert valami fontosat szeretne neki mondani. Előadja a történetet, miszerint már 4 hónapja nem szedi a gyógyszert, és teherbe esett. A srác nem akar hinni a füleinek, és állandóan azt kérdezgeti a lánytól, hogy ugye csak tréfál-e, mert ez nem lehet igaz. A lány persze váltig állítja, hogy ez nem egy átverés. Ekkor a fiú kiborul, és megvádolja a barátnőjét, hogy megcsalta. Ugyanis mint kiderült, a srácnak nem lehet gyereke egy régi jégkorong baleset miatt.

Mondanunk sem kell, ez igencsak váratlan csavar volt a lány számára.

A lány is könnyekben tör ki, miután szembesült a ténnyel, hogy sosem lehet gyereke a fiútól. Persze itt nincs vége, jön az újabb csavar: a srác is csak megtréfálta a lányt, mivel kiszúrta az ügyetlenül eldugott kamerát, az egész jéghokis sztori kamu volt.

Végül mindenki megnyugodott, és remélhetőleg megígérik egymásnak, hogy többet nem vágják át egymást ilyen komoly témákkal kapcsolatban.