A lány át akarta verni a barátját, hogy terhes. A tréfa visszaütött, sírás lett a vége!

A lány 3 év után úgy döntött, ideje megtréfálni a barátját. Elég súlyos témát hoz fel, amivel nem szokás viccelődni: el akarja hitetni a fiúval, hogy gyereket vár. A srác reakciójára szerintem senki sem számított…

A lány mindenre felkészült: valahonnan szerzett egy pozitív terhességi tesztet, de még egy ultrahangos képe is volt, amivel alátámasztotta a sztorit. És természetesen egy kamerát is elrejtett a szobában, hogy a srác reakciója megmaradjon az utókornak.

És akkor mutatjuk is a felvételt, ahogy a lány leülteti a barátját, mert valami fontosat szeretne neki mondani. Előadja a történetet, miszerint már 4 hónapja nem szedi a gyógyszert, és teherbe esett. A srác nem akar hinni a füleinek, és állandóan azt kérdezgeti a lánytól, hogy ugye csak tréfál-e, mert ez nem lehet igaz. A lány persze váltig állítja, hogy ez nem egy átverés. Ekkor a fiú kiborul, és megvádolja a barátnőjét, hogy megcsalta. Ugyanis mint kiderült, a srácnak nem lehet gyereke egy régi jégkorong baleset miatt.

Mondanunk sem kell, ez igencsak váratlan csavar volt a lány számára.

A lány is könnyekben tör ki, miután szembesült a ténnyel, hogy sosem lehet gyereke a fiútól. Persze itt nincs vége, jön az újabb csavar: a srác is csak megtréfálta a lányt, mivel kiszúrta az ügyetlenül eldugott kamerát, az egész jéghokis sztori kamu volt.

Végül mindenki megnyugodott, és remélhetőleg megígérik egymásnak, hogy többet nem vágják át egymást ilyen komoly témákkal kapcsolatban.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏