A magyar gyermekorvos megmondta az igazat Bayer Zsolt pedofiltörténetéről: Mindenkinek tudnia kell róla!

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta, Bayer Zsolt is megszólalt a nagy port kavaró Szájer-ügy kapcsán.

Mint ismert, a nemrégiben lemondott EP-képviselő részt vett egy brüsszeli melegorgián, majd az ereszen át próbált menekülni az egyenruhások elől, kábítószerrel a táskájában. A „házibulinak” helyet adó lakás tulajdonosa elmondta, nem tudta, hogy egy EP-képviselőről van szó, ráadásul nem is ő invitálta a partiba.

Ezt követően Bayer Zsolt csütörtök esti, Háttérkép című műsorában is téma volt a közéletet uraló botrány. Bayer szomorúnak titulálta, hogy nemcsak Szájer életművét, hanem „az egész Fidesz-ethoszt próbálják meg kikezdeni”.

„Ő küzdött, nem tudom mióta, ezzel a rettenetes démonával, de ettől ő még a világban a jót méltányolta és azt is képviselte. Hiába is próbálják ezt most a feje tetejére állítani. Csak nem tudta kikerülni a lefelé tartó spirált. Azt hiszem, hogy ez a tragédiája” – mondta a politikusról.

Bayer továbbá hozzátette: a fejét tenné rá, hogy Szájer nem drogozott.

„Ha valamit elhiszek Szájer Józsefnek, mert ismerem 30 éve, az az, hogy a büdös életben nem szedett drogokat, és azt a szart valaki beletette a táskájába. (…) De ennyire hülye ember nem lehet valaki, hogy nem gondol erre” – kommentálta.

Mindezek mellett volt még egy fontos része a beszélgetésnek, amelyben Bayer arról beszélt, hogy „az elfajzás bármely formája az biztos, hogy egy lefelé tartó spirál”.

És egy példát is hozott erre:

„Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton – félve, rettegve, dadogva, majdhogynem sírva – vallotta meg nekem, hogy ő homokos. 12 órára volt szüksége ahhoz, hogy ezt be merje nekem vallani 20 évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől még barátok maradunk.

Ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül, röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak. Két évre volt szüksége ehhez, értitek ugye, a lefelé tartó spirál” – mesélte a publicista.

„Szájer József nem ilyen” – tette még hozzá.

Persze ezt követően szárnyra kapott, hogy fideszes politikusról van, szó, azonban erre Bayer a közösségi oldalán úgy reagált: nem beszéltem fideszes politikusról.

Bár a beszélgetésből nem derül ki egyértelműen, hogy történt-e valóban bűncselekmény vagy „csak”, még ízléstelen tréfának sem nevezhető, otromba megjegyzést engedett meg magának a „régi harcostárs”, de az biztos, hogy a történet sokaknál alaposan kiverte a biztosítékot.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke például bejelentette: feljelentést tesz. Ráadásul nem ő az egyetlen, ugyanis Szél Bernadett is közölte, hogy lépéseket tesz az ügyben.

„Ez konkrétan pedofília, és saját bevallása szerint Bayer 20 éve tudja. Én viszont haladéktalanul feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen és indítványozom Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását” – írta a politikus a közösségi oldalán.

A Blikk megkereste Bayer Zsoltot azzal kapcsolatban, hogy mit szól a feljelentésekhez, amire lapunknak így válaszolt: – Nem kívánom kommentálni. Ha a bíróság kötelez arra, hogy elmondjam, ki ment Thaiföldre a kisfiúkhoz, akkor el fogom mondani, de annyit mondok, hogy nem nekünk lesz kellemetlen.

Bayer Zsolt története alaposan felkavarta a kedélyeket, nemrégiben pedig az ismert gyermekorvos, dr. Novák Hunor akad ki a közösségi oldalán ahol hosszú posztban fejti ki a véleményét a téma kapcsán. A doktor bejegyzését változatás nélkül közöljük:https://pulsembed.eu/p2em/Zt_1zVVnf/

„Azt már mindenki tudja, hogy egy férfi politikusunk 25 másik Mikulással egy közös drogos orgián vett részt.

Gyermekgyógyászként különösen elfogadhatatlan, hogy ennek kapcsán Bayer Zsolt arról mesél, mintegy felmentésként, hogy ennél van durvább: egy homoszexuális ‘harcostársa’ azt mesélte röhögve neki, hogy ‘ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak’.

A gyermekek szexuális bántalmazása a legsunyibb és legdurvább bűncselekmény, amit még a bűnözők is megvetnek. Ha valakinek pedofil cselekmény jut a tudomására, nem falazhat, hanem kötelessége erről a hatóságokat értesíteni. A gyermekek védelme pártok felett áll, nemzeti ügyünk.

Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy keményebb ítélet születik pedofilügyekben a jövőben, mint Kaleta Gábor esetében.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏