loading...

A nézőközönség nevetett ezen a “pufókán”… de aztán mindenkinek tátva maradt a szája!

Sokan azt hiszik, hogy a kövér emberek nem képesek táncolni. Azonban léteznek olyan rendkívül karakteres, erős akarattal rendelkező emberek, akik latba vetik ezt a sztereotip gondolkodást.

Például ennek a videónak a hősnője. Távolról senki sem mondaná meg, hogy tud táncolni. Amikor felment a színpadra és bejelentette, hogy táncolni szeretne, mindannyian kinevették. Miután bejelentette, hogy nem is akármilyen táncot fog bemutatni, hanem rúdtáncot, akkor még hangosabban nevetni kezdtek.

Be kell vallanunk, hogy az előítéletek és a kritikák miatt, néha kegyetlenek vagyunk. De azok, akik kritizálták ezt a lányt, megszégyellték magukat, miután elkezdődött a táncbemutató. Csodálkozva nézték, hogy milyen könnyedén teljesíti az akrobatikus mutatványokat.

Sőt, íz ilyen embereket irigyelni lehet. Ez a lány megtanította nekünk, hogy hinnünk kell magunkban és ne érdekeljen, hogy mások mint mondanak. Ha te is egyetértesz ezzel a megállapítással, akkor oszd meg ezt a videót a Facebook-on!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?