A rajongók kéréseit kiforgató Photoshop-mester ismét lecsapott, ezúttal 16 gyanútlan ember lett az áldozat

James Friedman egy népszerű brit Photoshop-mester, aki annak köszönheti a hírnevét, hogy zseniális módon képes teljesíteni a követői kéréseit. Pontosabban zseniális módon NEM képes teljesíteni azokat, mivel bár tény és való, hogy James elvégzi a rajongók kéréseit, azok valahogy mégsem úgy sikerülnek, ahogy azt az emberek szeretnék.

Minden más grafikusra valószínűleg nagyon mérgesek lennénk emiatt, de James-t pont a kreatív humorérzéke miatt szereti a világ, és a több milliós online rajongótábora – így neki elnézzük a most következőkhöz hasonló kunsztokat. 🤭

1. ,,Meg tudnád oldani, hogy úgy nézzek ki, mintha benne lennék a fában?” 2. ,,Szeretem ezt a fotót, de nem tetszik a tükörképem. Meg tudod oldani?” 3. ,,A feleségem olyan ruhában van, mint a gondolás csávó. Meg tudod oldani, hogy ne legyen ilyen kínos?” 4. ,,Tudnál nagyobb csatot tenni az övemre?” 5. ,,Meg tudnád oldani, hogy a barátom úgy nézzen ki, mint aki valóban rajta akar lenni a képen?” 6. ,,El tudnád tüntetni az embereket a háttérből?” 7. ,,Én vagyok a srác, akinek golf labda van a szájában. Meg tudnád oldani, hogy úgy tűnjön, mintha a haverom már elütötte volna a labdát?” 8. ,,Egy fotót szerettünk volna a kacsákkal, de nem sikerült. Tudnál tenni pár kacsát a képre?” 9. ,,Tudnál valamit kezdeni ezzel a székkel, mert nem valami elegáns.” 10. ,,El tudnád tüntetni azt a fehér sapkás fickót a háttérből?” 11. ,,El tudnád tüntetni a ‘takaríts össze a háziállatod után’ táblát a képről?” 12. ,,Meg tudod szerkeszteni ezt a képet úgy, mintha szárnyaim lennének?” 13. ,,Meg tudod csinálni, hogy úgy tűnjön, mintha az Eiffel-torony csúcsát érinteném éppen?” 14. ,,Meg tudod csinálni, hogy ne legyen olyan nyilvánvaló, hogy a fürdőszobában vagyok?”


15. ,,Ezen az érettségi fotón olyan, mintha részeg lennék. Tudsz vele valamit kezdeni?” 16. ,,Meg tudod oldani, hogy ne legyen olyan kerek az arcom? Én vagyok a bal oldali.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏