A szomszédom három gödröt ásott a kertben… előszor nem értettük miért, aztán megláttuk az eredményt!

Valószínű, hogy mindenki akinek kertje van, szeretne egy saját tavat. Azonban sokan visszariadnak, mert azt gondolják, hogy túl költséges egy ilyet megvalósítani. Ebben a cikkben szerkesztőségünk meg fog osztani egy olyan inspiráló ötletet, ami viszonylag könnyen kivitelezhető.

Három autógumi segítségével fantasztikussá varázsolhatod a kerted!

1. Először is szükséged lesz lesz néhány régi, különböző méretű gumiabroncsra. A mi esetünkben a hölgy három gumiabroncsot használt fel, de elvileg bármennyit fel lehet használni.

2. Keresni kell egy megfelelő helyet, és minden egyes gumiabroncsnak ásni kell egy gödröt. A gödör méretének meg kell egyeznie a gumiabroncs méretével. Miután kiástuk a gödröt, lapátoljunk bele egy réteg homokot.

3. Ezután óvatosan helyezzük bele a gumiabroncsokat és győződjünk meg arról, hogy vízszintesen helyezkednek el.

4. Vágjuk le a gumik felsőrészét.

5. A gumik belsejét béleljük ki vízálló nejlonnal, a gumik peremét is borítsuk be vele. Majd tegyünk köveket, növényeket a gumik köré.

6. Töltsük meg vízzel a kibélelt gumikat és már kész is a saját kerti tavunk!

Mindössze néhány használt autógumi szükséges ahhoz, hogy saját kerti tavunk legyen. Persze használhatunk több, vagy kevesebb gumit attól függően mekkora a kertünk és milyen nagy tavat szeretnénk. Tetszés szerint kövekkel, virágokkal, kavicsokkal csinosíthatjuk.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏