loading...

A templom kórusából jelentkezett a tehetségkutatóba, már az első hangoknál elrabolja a szíved!

Nem számít, hogy miben, a lényeg az, hogy higgyél, és ez hegyeket fog megmozgatni körülötted. Eredménye lesz a munkádnak, és az életednek célja – énekelte Deanne Johnson a Voice versenyzője.

Deanne-Johnson

A fiatal lány egy igazán szokatlan műfajt választott a megmérettetésre, az amerikai egyházi zenével, a gospel műfajával lépett színpadra. A siker óriási volt. Kezdetben kissé félve és bizonytalanul lépett színpadra, de amikor elkezdett énekelni látszott a közönség és a zsűri szemében is a csodálat. Ez óriási erőt adott a lánynak, és még fantasztikusabban énekelt.

A gospel egy olyan zenei stílus, mellyel egyéni vagy közösségi hitüket fejezik ki az előadók. A zenében előtérben kerülnek a vokálok, és a szövegek legnagyobb részben vallásos színezetet kapnak.

A lány csodálatos hangja az egész színpadot betöltötte, és a termet mintha valami misztikus hatalom szállta volna meg.

„Annyira aggódom, hogy mások mit gondolnak” – mondta Deanne. A mentora Adam Levine volt, a Maroon 5 énekese, aki nagy segítsége volt abban, hogy kilépjen a komfortzónából, és megmutassa ország-világnak a tehetségét.

A közel 150 éves gospel dal a Down To The River egy valóságos csodaként hatott a tehetségkutatón. Nézd meg a videót és ha tetszett oszd meg barátaidnak is.

 

https://www.youtube.com/watch?t=54&v=epMMybKru9I

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?