Akciós fonalak 2021-ben

Mivel a a handmade (kézzel készített tárgyak) reneszánszát éli, ezért megnövekedett kereslet mutatkozik a kreatív tárgyak elkészítését lehetővé tevő anyagok, eszözök iránt. Mivel a handmade tárgyak nagyobb eszmei értéket képviselnek, mint egy standardizált folyamat során létrejött termék, ezért a fogyasztók részéről is nagyobb igény fogalmazódik meg az ilyen termékek iránt.

Az egyik ilyen kreatív termékeket nyújtó iparág a horgolt állatok készítése, közismert nevén amigurumi figurák. Ezeket rendszerint a horgolást aktívan folytató személyek 100% pamut fonalak vagy zseníliák felhasználásával készítik.

Akciós fonalak beszerzése

A horgolt termékek elkészítésénél a szűk keresztmetszetet az anyag költség jelenti. A fonalak fogyasztói ára határozza meg főként, hogy milyen áron értékesíthetik figuráikat a kreatív alkotók. A fonalak ár/érték arányát tekintve a Catania és Alize márkajelzésű fonalakat preferálják leginkább a horgolók, amik számos áron érhetők el a webáruházakban. Akciós fonalak beszerzése az alábbi oldalon érhető el, ahol folyamatos árengedménnyel érhetők el fonalak mellett még számos horgoláshoz szorosan kapcsolódó kellékek is: Fonaloázis

Tekintsd meg előző bejegyzésünket, ahol 15 kreatív ember ruhakölteményét tekintheted meg

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏