loading...

15 kreatív ruhaköltemény, ami láttán nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk

Ahány ember, annyiféle ízlés és szokás, éppen ezért meg sem lepődünk nagyon, ha a mindennapok forgatagában néha olyan izgalmas ruhakölteményekbe boltunk, amiket még legvadabb álmainkban sem képzeltünk volna. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezek a ruhák csúnyák lennének vagy épp szépek, csak egyszerűen azt, hogy finoman szólva is eltérnek az átlagostól…?

1. Nem tudjuk eldönteni, hogy hol végződik a haj és hol kezdődik a kabát… ? 2. A kiscicákat mindenki szereti…? 3. Azt mondták, hogy a ‘túlméretes’ divat a trendi manapság. 4. Botrányosan felvarrt zsebek. Igaz, uraim? Uraiiim?!?! ? 5. Tökéletes választás a hétvégi lustálkodáshoz. 6. Biztos lehet benne, hogy jó kezekben van a feneke. 7. Minden egyben divat. 8. Amilyen a mama, olyan az unoka… ? 9. Néhány ilyen ruha, és nem kell többé aggódnunk a súlyunk miatt…? 10. Szakadt farmer? Ugyan, kérlek! Itt az új divat: a szakadt ing! 11. Halloweeni jelmez, minimalista stílusban, kevés hozzávalóból. 12. Kétségbeesetten várhatja az ünnepeket… ? 13. A tökéletes fürdőruha, ha szeretnéd, hogy megbámuljanak, de nem akarod, hogy minden pasi rád nyomuljon jövő nyáron…? 14. Amikor véletlenül a húgod ruháit veszed fel a reggeli kapkodásban. 15. Igazi Britney Spears rajongóval lehet dolgunk…? forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 állat, akiknek a trükkjei gyomorfájásig nevettetnek

Régóta köztudott, hogy a depresszió gyógyításának egyik legjobb módja a háziállataink társasága. Ez nem meglepő, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?