Alig, hogy elkezdi a három lány a produkciót, máris látszik, ez valami lenyűgöző lesz!

Ha azt gondoljuk, hogy már nem tudnak semmi újat nyújtani a tornászok, hiszen már ismerjük a lépéseket, hajlásokat, jól begyakorolt mozdulatokat, tévedünk. Hiába néztünk meg számtalan tornaversenyt a tévében, az alábbi produkciótól minden bizonnyal leesik az állunk.

ukran-tornaszok2

Az ukrán lányok produkciója láttán szembesülhetünk, hogy az utóbbi években mekkorát fejlődött a torna, és ahhoz, hogy valaki profi lehessen számos bonyolult és változatos mutatványt kell elsajátítson.

Kateryna Kalyta, Nataliya Vinnyk és Luliia Odintsova a lengyelországi Wroclaw-ban vettek részt a világbajnokságon. Produkciójuk számos nehéz akrobatikus elemet tartalmazott, de emellett igazi esztétikai élményt nyújtottak a nézőknek.

Az általuk felépített piramis magas koncentrációt, sok bizalmat, összeszokottságot és profi mozdulatokat igényel. A legkisebb hiba is végzetes lehetett volna. Annyira ügyesen mozogtak, hogy közben egyetlen kétség sem merült fel, hogy valamit is elvéthetnének.

A videó alatt végig lenyűgöző produkciójuk kerít hatalmában, nincs idő azon izgulni, hogy mi lesz, ha elvétik. Az egyik legnagyobb elismerést kapták meg: munkájuk eredményét álló tapssal jutalmazták. Oroszországot és Nagy-Britanniát követve harmadik helyezést értek el.

forrás:twice
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏