Amikor a 15 éves srác látja, hogy a lányok menstruálnak, azonnal akcióba lép… a lányok pedig bálványozzák!

Minden lány imádja ezt a 15 éves srácot, mert nagyon különleges dolgot tesz velük!

A 15 éves Jose Angel Gracia egy igazán szerencsés fiú, mert minden lány imádja és bálványozza őt. De nem azért, mert jól néz ki, vagy jól sportol. Ez a floridai diák elindított egy kampányt, ami nagyon kedvez minden lánynak.

Out with my mum?? hope you all have an amazing day

A post shared by Jose Angel ° 17 ° ISPA Grad? (@jose__angelg) on

Amikor észrevette, hogy a fiú osztálytársai több alkalommal is kigúnyolták a lányokat a menstruáció miatt, mintha az valami undorító és nem természetes dolog lenne, akkor elhatározta, hogy egy leleményes ötlettel véget fog vetni ennek az irányzatnak.

Minden nap magával vitt néhány tampont és betétet az iskolába, hogy adni tudjon azoknak a lányoknak, akiknek szükségük van erre. A lányok pedig bizalmasan fordulhatnak hozzá ebben a helyzetben. Túl sokat hallotta már, hogy osztálytársai tréfát űznek a lányokból és látta, hogy a lányok emiatt mennyire kényelmetlenül érezték magukat az iskolában.

“You are what you love, not who loves you” ✌#loveyourself and #fuckwhoeverdontlikeit #falloutboy

A post shared by Jose Angel ° 17 ° ISPA Grad? (@jose__angelg) on

A twitteren nyilvánosan is elítéli azokat a férfiakat, akik gúnyt űznek a lányokból. “Az igazi férfiak támogatják a nőket!” Arra kér minden férfit, hogy kövesse az ő példáját. A lányok az iskolában sokszor kellemetlenül érzik magukat, támogassuk őket!

Just friends

A post shared by Jose Angel ° 17 ° ISPA Grad? (@jose__angelg) on

A fiú annyira elszánt, hogy elhatározásában senki sem tudná meggátolni. A twitteren nyilvánosan is ismertette a tervét. Támogatni szeretne minden lányt az iskolában. “Szívesen segítek bármikor azoknak a lányoknak, akiknek szükségük van a termékeimre. Szükség idején megjegyzés és gúnyolódás nélkül átvehetitek tőlem a tampont és a betétet. És arra bátorítok mindenkit, hogy tegye ugyanezt. Mindannyiunk kötelessége, hogy segítsük egymást – nem is kell ezt megköszönni!”

Mióta Jose közzé tette a leleményes tervét, már több mint 30.000 rajongótábort gyűjtött maga köré, rengetegen tisztelik őt, amiért segít eloszltatni ezeket a szánalmas megbélyegzéseket. Édesanyja is nagyon büszke rá emiatt!

You have taught me more than I could ever thank you for, we have gotten through thick and thin alone. Thank you for being both my mother and my father. Te amo mami ❤️❤️ I wish all of those reading a happy Mother’s Day

A post shared by Jose Angel ° 17 ° ISPA Grad? (@jose__angelg) on

Természetesen a lányok is nagyon hálásak, amiért melléjük állt ebben a kérdésben és segít eloszlatni ezeket a gyerekes előítéleteket és segít kialakítani egy egészségesebb kapcsolatot a fiúk és lányok között.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏