Amikor körmének a hossza elérte a 8,63 métert, bekövetkezett a katasztrófa, amitől egész életében félt!

A 75 éves amerikai Lee Redmond előtt csak egyetlen cél lebegett: azt szerette volna, hogy neki legyenek a leghosszabb körmei a világon. Sikerült is, hiszen körmeit olyan hatásosan kezelte, hogy hosszúsága a 8,63 métert is elérte!

Hosszú éveken át odaadássak kezelte, ápolta körmeit, és egy vagyont költött rá. Büszkén mutogatta mindenkinek, aki kíváncsian odament hozzá, hogy megnézze. Hosszú körmei a mindennapi életben sem akadályozta őt, hiszen mesterien kezelt mindent. Azonban amikor megkérdezték, hogyan végzi el dolgát a mosdóban, arra csak mosolygott és legyintett egyet.

Amikor végre bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, nagyon boldog volt.

A körme nemcsak büszkeséggel töltötte el, hanem Lee úgy érezte, hogy védelmet is nyújt számára. Úgy érezte magát, mintha egy védőrács lenne körülötte, amiben semmi baj nem érheti.

De egy napon bekövetkezett a tragédia. Lee autóbalesetet szenvedett, és letörtek a körmei.

“Láttam egy fekete árnyékot felém közeledni, és már csattant is. Aztán megláttam, hogy letört a körmöm, majd sírni kezdtem. Számomra ez olyan volt, mint egy rémálom.” Az átlátszó tasakban látható, hogy mi maradt a körméből.

Hosszú idő telt el, ameddig feldolgozta a történteket. 30 évig növelte körmeit, és most egy pillanat alatt odalett minden. Úgy érezte, hogy nemcsak a körmét veszítette el, hanem személyiségének egy része is odaveszett.

De néhány hét után visszakapta önbizalmát. Úgy döntött, hogy ismét elkezdi növelni a körmeit. Ez úgy fizikailag mint lelkileg gyógyulás jelentett számára.

Nem látott más megoldást, hogy a sírásból visszazökkenjen a hétköznapi életbe. Unokái is nagy izgalommal követik nyomon, és örülnek, hogy újra növelni kezdte a körmeit.

Az alábbi videóban Lee újra elmeséli az egész történetet:

Ezt nevezik állóképességnek és kitartásnak. Most mindenki kiváncsi, hogy mennyi időre lesz szüksége, hogy újra megdöntse a világrekordot.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏