Az amerikai hadsereg és hírszerzés kiakadt az új orosz vadászgép képességein + VIDEÓ

Az Egyesült Államok katonai és hírszerzési tisztviselői riasztást adtak ki az új orosz PAK-FA vadászgép képességei miatt, amely egyesek szerint az amerikai technológiákat is felülmúlja.

1000_2_20151011_200118
Az elmúlt évben az amerikai légierő egykori hírszerző főnöke David Deptula altábornagy a The National Interestnek elmondta, hogy a “PAK-FA általam látott elemzése egy nagyon igényes kivitelezést jelez, amely legalább megegyező, vagy még jobb, mint az amerikai ötödik generációs repülőgépek.”Hozzátette: “Minden bizonnyal nagyobb mozgékonysággal rendelkezik a tolóerő vektorálás, és a mozgó farok felületek kombinálásával, és kiváló az aerodinamikai kialakítása, mint az F-35-nek.”Orosz katonai szakértők bizonyosak abban, hogy minden módon határozottan felülmúlja az amerikai partnerek repülőgépeit.Viktor Bondarev orosz légierő főparancsnok elmondta, hogy a Szuhoj PAK-FA, vagy más néven T-50 képes lesz párbajra kelni az amerika F-22 és F-35 ötödik generációs harci repülőgépekkel.

Amellett, hogy képes a Mach 2-t jóval meghaladó sebességgel repülni, más még fontosabb funkciókkal is büszkélkedhet, mint például a láthatatlansága a radarok számára, a hatalmas fegyverei és a magas fokú irányíthatósága.

Az együléses, két hajtóműves sugárhajtású vadászgép – az első működő repülőgép orosz szolgálatban, amely lopakodó technológiát használ – célja a légi fölény és a földi támadási funkció.

A PAK-FA vadászgép gyártását jövő évben kezdik el, amely bizonyos mértékig egy repülő robot, amely a pilótát a repülőgép vezérlőrendszerének részévé teszi.

A kompozit anyagok, az innovatív technológiák, a fejlett repüléselektronika és hajtóművek biztosítják a T-50 számára a rendkívül alacsony radar, optikai és infravörös láthatóságot.

hirmagazin_2015-10-11_173226

A T-50-ben megtalálható a frissített BINS-SP2M inerciális navigációs rendszer, amely önállóan dolgozza fel a navigációs és repülési információkat, műholdas navigáció hiányában határozza meg a helyzetet és a mozgási paramétereket, és integrálható a GLONASS orosz világűrbe telepítet műholdas navigációs rendszerrel.

2014 decemberében Oroszország Egyesült Repülőgép Vállalata bejelentette, hogy a harci gép gyártása 2016-ban kezdődhet el a tesztelési fázis befejezését követően.

http://nationalinterest.org/feature/the-russian-air-forces-super

Forrás: www.hirmagazin.eu

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏