Az anyuka bemutatja a két boxernek az újszülött csecsemőt. Így reagál a két kutya! – VIDEÓ

Sokan kiborulnak attól, ha egy újszülött közelében háziállat tartózkodik, egészségtelennek és veszélyesnek tartják. Az állatbarátok pedig meg vannak győződve arról, hogy jó dolog, ha a gyerek egy négylábú társaságában nő fel. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy hogyan reagál két boxer, amikor új taggal bővül a család.

boxer-baba

A két boxer Macey (5 éves) és Vanda (1 éves) először találkozik az újszülöttel.Mark Ehrmantraut és felesége nagy odafigyeléssel és türelemmel készültek a várva-várt pillanatra. A találkozás minden részlete jó előre meg volt tervezve.

Az apa először kint az udvaron egy, a gyerek által használt takarót szagoltatott meg a kutyákkal, így vezetve rá az ebeket, hogy mostantól “idegen” van a lakásban. Majd egyenként beengedte őket a szobába, ahol az anya a gyerek mellé térdelve várta, a boxerek érkezését.

Az anya minden idegszálával arra figyelt, hogy védelmezze a gyereket, és közben biztató nyugtató szavakat mondjon a kutyáknak. A két eb kezdetben nagyon izgatott volt, majd lassan megszokták, és érdeklődéssel figyelték a bölcsőben fekvő “testvérüket”.

Fontos, hogy ne sokkoljuk a kutyákat az újszülött érkezésével, hanem szép lassan, fokozatosan szoktassuk össze őket, és akkor a legjobb barátokká válnak.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏