Az idős apuka nem akar enni, de figyeljétek lányát, hogy próbálja meggyőzni. Erre nincsenek szavak!

Az idő kereke folyton forog, így a dolgok és események állandó változásban vannak. A gyerekből felnőtt lesz, a felnőtt pedig megöregszik. Egy idő után felcserélődik, hogy ki kinek viseli gondját.

az-elet-korforgasa2

Amikor kicsik vagyunk, szüleink gondoskodnak arról, hogy a lehető legszebb gyerekkorunk legyen, elhárítják az utunkba kerülő akadályokat, nevelnek, tanítanak, táplálnak. Amikor felnövünk szembesülünk azzal, hogy felcserélődnek a szerepek, és mi segítjük idős szüleinket.

Az alábbi filmecske egy igen jó példa arra, hogy az életben minden változik. A szépség pedig pont a természetes életciklusok körforgásában rejlik. A videó azzal kezdődik, hogy az apa humoros eszközökkel próbálja meggyőzni kicsi lányát arról, hogy egyen.

Magyarázza, hogy fontos szerepe van az ételnek a növekedésben. Majd egy szempillantás alatt megváltozik a helyzet, ugyanannál az asztalnál egy öregember ül a már felnőtt lányával. A lány próbálkozik, hogy meggyőzze apját, hogy enni muszáj.

Egyszer csak eszébe jut a régi trükk, amit apja is alkalmazott nála kiskorában. Ettől az apa szeme felcsillan, és eszébe jutnak a régi boldog idők. Ugye mennyire fontos az, hogy gondoskodjunk, felelősséget vállaljunk családtagjaink iránt?

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏