loading...

Azt hitte a hajléktalan, hogy egy hordó vízzel akarják leönteni. A valóság azonban egészen MÁS!

A segítés öröme leírhatatlan érzéssel párosul, és az is jó benne, hogy nem csak annak tesz jót, aki ad, hanem annak is aki részesül a támogatásban, biztatásban. Az alábbi videóban elsőre ránézésre azt gondolnánk, hogy két fiatal srác kiszolgáltatott hajléktalanokra akar ráijeszteni azzal, hogy hirtelen nyakon öntik őket egy nagy műanyag hordónyi vízzel.

De ez nem átverés, nem a hajléktalanok megvicceléséről szól. Lance Stewart közösen egy barátjával azt eszelte ki, hogy egy nagy műanyag hordóval mennek ki az utcára, és azzal fognak ráijeszteni a hajléktalanokra, úgy téve, mintha le akarnák önteni őket vízzel.

Csakhogy a víz helyett a hordóban pénz volt, nem eláztatni akarták a fedél nélkül élőket, hanem így járultak hozzá, hogy könnyítsenek életükön. Öröm volt látni az utcán élő emberek reakcióit, mosolyát, mikor kiderült, hogy a víz helyett dollárok hullanak rájuk. Ha csak egy napig is.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?