Azt hitte a hajléktalan, hogy egy hordó vízzel akarják leönteni. A valóság azonban egészen MÁS!

A segítés öröme leírhatatlan érzéssel párosul, és az is jó benne, hogy nem csak annak tesz jót, aki ad, hanem annak is aki részesül a támogatásban, biztatásban. Az alábbi videóban elsőre ránézésre azt gondolnánk, hogy két fiatal srác kiszolgáltatott hajléktalanokra akar ráijeszteni azzal, hogy hirtelen nyakon öntik őket egy nagy műanyag hordónyi vízzel.

De ez nem átverés, nem a hajléktalanok megvicceléséről szól. Lance Stewart közösen egy barátjával azt eszelte ki, hogy egy nagy műanyag hordóval mennek ki az utcára, és azzal fognak ráijeszteni a hajléktalanokra, úgy téve, mintha le akarnák önteni őket vízzel.

Csakhogy a víz helyett a hordóban pénz volt, nem eláztatni akarták a fedél nélkül élőket, hanem így járultak hozzá, hogy könnyítsenek életükön. Öröm volt látni az utcán élő emberek reakcióit, mosolyát, mikor kiderült, hogy a víz helyett dollárok hullanak rájuk. Ha csak egy napig is.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?