Belehaltak az új interneten terjedő szellemidézésbe

Aki az elmúlt napokban nem járt internetközelben, annak valószínűleg fogalma sincs, mi az a Charlie, Charlie challenge – mindenki más pedig már vagy eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne ha, vagy pedig már ki is próbálta az új őrületet. De miről is van szó pontosan?

Két ceruza, egy papírlap és egy kis bátorság: ennyi kell, hogy magunkhoz szólítsuk Charlie-t, a mexikói démont egy ouija tábla szerű idézéssel. Húzzunk egy vízszintes és egy függőleges vonalat, amik középen metszik egymást! Ezután a két-két átellenes területre írjuk fel, hogy igen, illetve hogy nem, majd helyezzük a vonalakra a két ceruzát úgy, hogy a felső az alatta lévőn egyensúlyozzon! Ezután jöhet az első kérdés: „Charlie, Charlie, are you there?” (Fordítsuk mondjuk úgy, hogy Károly, Károly, ott vagy-é? – így a ritmikája azonos, bár nem vagyunk benne biztosak, hogy egy mexikói démon tud magyarul…)

Breaking News: Sajnos már regisztrált halál esetei is vannak az új szellemidézésnek, ugyanis Amerikában Ohio államban egy négy tagú gyerekekből álló csapat a videóban látható módon megcsinálta a fent leírt rituálét, melynek következménye az lett, hogy a megijedt társaság tagjai félelemtől vezérelve hatalmas sikoltozásban törtek ki és éjjel a 3. emeleti lakásból futva indultak a lépcsőházba, így a rossz látási viszonyok mellett és a helytelen koordináció miatt ketten megbotlottak és kitörték a nyakukat. Azonnal életüket vesztették. Az esetet még vizsgálják, mely során a nyomozók arra kíváncsiak, hogy a halál esetnek köze lehet-e az előtte történt szellemidézéshez. Vajon köze lehetett hozzá?

Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki az alábbi videóban látott idézést!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏