Borzalom! Húsevő baktérium ette meg a férfi arcát! 18+!!

Saigon – Huyn Van Dat (51) szörnyű betegségben szenved.

Az orvosok mindent megtesznek, hogy megmentsék annak a vietnámi férfinek, Datnak az életét aki 11 éve egy furcsa betegségben szenved, amely elpusztította száját, orrát és szemeit.

A férfi már nem képes enni sem és beszélni sem, de tudatánál van legalábbis felesége,Huynh Thi Trieu szerint. Az asszony azt mondta, hogy a problémák még 2004-ben kezdődtek amikor férjének nap három- négy alkalommal eleredt az orra vére. Ezután egyre csak romlott az állapota, pedig a sebészek megműtötték a szájpadlását is, ahol szintén gyakran vérzett. Dat később felfedezte, hogy, ha folyadékot fogyaszt, az nyomban átszalad a szájpadlásán lévő résen és az orrán keresztül jön ki.

https://www.youtube.com/watch?v=5fhTcdaHITk

A doktorok ekkor azt mondták neki, hogy orrsövényferdülése van amely könnyűszerrel gyógyítható. Ám olyan árat kértek betegüktől amelyet nem tudott megengedi magának ezért a hagyományos orvosláshoz fordult amely főként a gyógyfüvek alkalmazásából áll össze. Ezek az ősi gyógymódok nem használtak, sőt a helyzet egyre rosszabb lett, hiszen szemei is elkezdtek vizesedni.

Huynh_Van_Dat-PUZZLEPIX_1
A férfi már nem képes enni sem és beszélni sem, de tudatánál, van  /Forrás: Puzzlepix/

A kór egy apró lyukkal kezdődött a férfi orrában amely egyre nagyobb lett és gyakorlatilag „megette” a férfi orrát , felső állkapcsát és szemeit, miközben borzalmas kínokat kellett átélnie.

Huynh_Van_Dat-PUZZLEPIX_2
A kór egy apró lyukkal kezdődött a férfi orrában amely egyre nagyobb lett és gyakorlatilag „megette” a férfi orrát , felső állkapcsát és szemeit /Forrás: Puzzlepix/

A helyi média azonban felfigyelt Dat történetére és orvosokat hívott hozzá akik egyelőre annyit tudtak megígérni, hogy enyhítik a fájdalmait -írja a Daily Star.

Huynh_Van_Dat-PUZZLEPIX_3
A helyi média azonban felfigyelt Dat történetére /Forrás: Puzzlepix/

forrás:blikk

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏