Diego Maradona fiának is súlyos az állapota – Kórházba került és tegnap óta romlik az állapota

A tegnap elhunyt legendás focista, Diego Maradona fia kórházba került. A 34 éves férfi elkapta a koronavírust, állapota pedig olyan rohamosan romlik, hogy jelenleg már az intenzív osztályon fekszik. Édesapja haláláról is egy újságírótól értesült.

Diego Maradona Jr. a néhai focista és Cristiana Singary, modell közös gyermeke. Az ifjabb Maradona csak 2016-ban találkozott először személyesen édesapjával és az elmúlt négy évben azon voltak, hogy kapcsolatukat megerősítsék, újjáépítsék. A 34 éves fiatalember szintén sportoló, ám olyan kiemelkedő eredményeket még nem sikerült elérnie, mint édesapjának. Az alacsonyabb ligák olasz csapataiban játszott, mint labdarúgó és a strandröplabda csapatban is megmutatta magát.

Az ifjabb Diego szerette volna meglátogatni édesapját az agyi haematoma eltávolítása után, de koronavírus-fertőzése miatt kénytelen volt elhalasztani az utazást. A vírus szövődményei miatt kórházba került, a nápolyi Contugno kórház osztályán feküdt. A tragikus hírt az egyik híres tévés műsorvezető közölte vele, persze nem szándékosan. Telefonon kért volna nyilatkozatot a néhai futballista fiától, aki azonban addig még nem szerzett tudomást apja haláláról. A tévésnek fogalma sem volt arról, hogy ő fogja elmondani neki a rossz hírt. A szörnyű információk után Diego állapota romlani kezdett, ezért át kellett helyezni az intenzív osztályra. Egyelőre ennél több információt sem a helyi lapok, sem pedig a család nem osztott meg szerettük egészségügyi állapotáról. A legendás Maradona rajongói azonban reménykednek, hogy az ifjú Diego felveszi a harcot a koronavírussal és győzelmet arat felette.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏