loading...

Dzsenifer fehérneműs fotója 25 ezer lájkot kapott. Mutatjuk, hogy miért

molet-dzseni

Mindenki, aki ismer, tudja, hogy nem vagyok egy „magamutató” lány. Ezzel a képpel egy célom van…
A mai világban az önbizalom főként onnan ered, hogy emberek milliói rakják fel magukról közösségi oldalakra a tökéletesnek tűnő képeket, amiket 6 programmal retusálnak ki, és minél több lájkot kapnak, annál jobbnak érzik magukat. (Igen, ide tartoztam én is.)

Egy molett lány nem érhet révbe a mai világban, eltaszítják, elnyomják, és utána csodálkoznak az emberek, hogy egyre többen járnak pszichológushoz, és előkerültek ilyen “betegségek”, hogy önbizalomhiány, önértékelési zavarok, amik miatt egyszerűen képtelen az ember a gödörből kimászni, és képtelen hinni magában. Pedig ők semmivel sem kevesebbek! Elítélitek, nem akarjátok megismerni, ezzel elveszítve a lehetőséget, hogy meglássátok, valódi értékek vannak bennük is, és ők is lehetnek gyönyörűek.
Ránéztek egy nőre, aki nem felel meg az elvárt normáknak, és lenézitek, szánalmasan tekintetek rá, elmondjátok mindenféle gyenge jellemű embernek, közben meg egy-egy esetben fogalmatok nincs róla, hogy min megy keresztül.
Mi van, ha azt mondja, hogy lelki eredetű az elhízása? Fellázadtok, hogy ilyen nincs, aki akar valamit, azt bármilyen módon is, de eléri. És mi van akkor, ha azt mondja, hogy egészségügyi problémái miatt is alakult ez ki?? Két keserves hónap után sikerült fogynia 13 kg-ot, de azt megszenvedte szó szerint. Minden egyes nap szenved, de azért mindig talál örömet a rossz napjaiban: belefért egy régebbi farmerjába, jobb a közérzete, könnyebben kimozdul otthonról. Sajnos mindig akadnak emberek, lehet, hogy olyan emberek is, akikről nem is gondolnánk, de eltiporják ezt a kis örömet is egy-egy rosszindulatú kérdéssel, megjegyzéssel: „Na mi van, megy még a mozgás, vagy már abbahagytad?” „Miért nem jársz még konditerembe?” „Hát… én még nem vettem észre, hogy fogytál” stb.

Dzsenifer saját képe, amivel posztolta üzenetét
Nem haragszom rájuk, csak, ha már nincsenek mellettem, akkor ne álljanak az utamba, én se teszem! Szerencsés emberek, hogy nem abból áll az életük, hogy MINDEN EGYES NAP SAJÁT MAGUKAT kell újra és újra legyőzniük. Mindenkinek vannak függőségei, nehézségei az életben. Mindenki más, ezért SENKIT sem kell elítélni!
Ezt nem azért osztottam meg, hogy bárki is sajnáljon, vagy szánakozva nézzen rám! Legfontosabb, hogy sikerült felvállalnom magam, most ez vagyok, és reményeim szerint, lesz jobb is. Másodrészt, ez az üzenet remélem, eljut olyan emberekhez, akik meg akarnak felelni mások elvárásainak. Ne tegyétek! Mindenki úgy jó, ahogy jól érzi magát! Elindulhatsz még az utadon, de soha ne tartson vissza más rosszindulatúsága! Ők sosem fognak ekkora küzdelmet végigvinni az életükben, és Te már MOST TÖBB vagy, amiért akarod a változást!
Köszönöm!

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?