Egész Amerika tátott szájjal figyelte a magyarokat

Papp Tímea koreográfus vezette Freelusion a legnagyobb amerikai tehetségkutató, az America’s Got Talent döntőjének kapujában áll. A Freelusion Dance Company produkcióját egész Amerika tátott szájjal figyelte, hatalmas sikert értek el eddig is, de a legnagyobb megmérettetés még hátra van. Bejutni a legjobb 10 közé.

A csapatról már az előző adásokban is megállapította a zsűri, hogy magasra tette a lécet, és sokat emel a műsor színvonalán. Most azonban még rá tettek egy lapáttal, mivel a keddi adásban a látványos koreográfia és a lélegzetelállító interaktív 3D grafika mellett egy igazi robot is szerepet kapott a showban, illetve virtuális valóság technológiával egy „virtuális robot” is életre kelt. Ez még az amerikai televíziózás történetében is egyedülálló.
A magyar csapat olyan világhírű ítészek előtt lép színpadra, mint a szupermodell Heidi Klum, a Spice Girlsből ismert Mel B, Howard Stern és Howie Mandel, illetve meghívott zsűritagként az Így jártam anyátokkal című sorozat népszerű színésze, Neil Patrick Harris.

A középdöntőben a zsűri is kiemelte, hogy milyen jól ötvözte a csapat a művészetet a technológiával. Mel B, és Heidi Klum szerint nagyon odatette magát a magyar formáció, varázslatos volt a produkció. „Mindig megújultok, és felül tudjátok múlni az előző produkciótokat!” Howie Mendel szerint biztos a továbbjutás, de sajnos ebben a körben már nem a zsűri szavaz, hanem az amerikai TV nézők. Reméljük ők is így gondolják.

A csapatnak 24 órája van, hogy megfelelő mennyiségű szavazatot kapjanak és bejutnak a döntőbe, ahol már a top 10 produkció versenyez egymással egész Amerika szeme előtt! Ráadásul egy produkció erejéig egy világsztár is csatlakozik majd a Freelusion csapatához.

Ha te is drukkolsz a magyar csapatnak, nyomj egy lájkot!

https://www.youtube.com/watch?v=bsqBJT8hgRw

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏