Egy régi bank épületét vásárolta meg a nő. El fogsz csodálkozni, ha meglátod mit csinált belőle!

Azt tudjuk, hogy Amerika a lehetőségek országa, de minket is meglepett, hogy hogyan lehetséges az, hogy az 1989-ben bankként működő képület mára már egy asszony tulajdonát képezi, aki otthonos lakást varázsolt az ingatlanból.

bank-lakohaz

A videóban szereplő hölgynek, nem volt nehéz dolga, amikor az egykori bankot lakássá kellett átalakítania, ugyanis úgy ismerte a pénzintézetet, mint a tenyerét, hiszen banki pénztárosként dolgozott. Ebben az épületben volt az első munkahelye, anno 1972-ben.

A Spring City-ben lévő ingatlant 1872-ben építették, az átalakítás során figyelemben vették, hogy megmaradjon a banki jellege, ezért például a páncélterem is a helyén maradt, amelyben már nem őriznek pénzt, ellenben nagyszerű közösségi hellyé varázsolták, ahol még egy bár is helyet kapott.

Az alagsorban is található egy páncélszekrény, ami ráadásul az eredeti, hiszen még 1872-ben szerelték fel. A robosztus vasajtó mögött most szauna található. Érdekessége, hogy 1921-ben a keleti part legnagyobb bankrablását éppen ebben az épületben hajtotta végre 7 férfi.

A bankban tartózkodó ügyfeleket és alkalmazottakat az alagsorban található páncélterembe zárták, ahol, amint már említettük, a szauna kapott helyet. Az egyik bezárt bankvezető asztmától szenvedett, és a páncélteremben a többi ember szeme láttára fulladt meg.

Szóval ilyen az élet egy bankban. A tulajdonos elmondása szerint ő biztonságban érzi magát.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏