loading...

Egyre több emberen bukkan fel ez a tetoválás, de vajon mit jelenthet?

Azt hinnéd, semmi különös jelentése nincs a pontosvessző tetoválásnak, pedig ez egyáltalán nem így van, a valóság ennél sokkal szebb. 2013-ban indult hódító útjára a “pontosvessző mozgalom”, a közösségi médiából.

Azt hinnénk, hogy csak egy szokásos, manapság trendi miniatűr tetoválásról van szó, de valójában egy nagyon szép célt szolgál ez az egyszerű jel.

pontos6
A “pontosvessző mozgalom” résztvevői szeretet és reményt fejeznek ki az olyan emberek iránt, akik depresszióval, öngyilkos gondolatokkal, vagy valamilyen függőségekkel szenvednek.

És miért pont egy pontosvesszőt választottak emblémájuknak?

A pontosvesszőt az írók akkor használják, amikor befejezhetnének egy mondatot, de úgy döntenek, hogy még folytatják. Az író te vagy, és a mondat pedig az életed.

Az emberek általában rákérdeznek erre a furcsa tetoválásra, hogy mit jelent, és ilyenkor kialakul egy beszélgetés, még több ember ismeri meg ezt a célt és ezt a mozgalmat. Akinek a családjában, ismerősei között van olyan ember, aki szenved (esetleg múlt időben, szenvedett…) valamiféle mentális betegséggel, az tudja, hogy az ember ilyenkor nem akar mást, csak elég reményt és szeretetet adni a másiknak, hogy meggyógyuljon és minden jóra forduljon.

Ha neked is tetszik ez a kezdeményezés, kérlek oszd meg ismerőseiddel!

pontos5pontos4pontos3pontos2pontos1

 

loading...

Ezt láttad már?

Íme 2019-es bunkó horoszkóp, ami garantáltan mindenkit vérig sért!

Ma már minden féle-fajta horoszkópról olvashatunk, a szex-horoszkóptól kezdve egészen a diéta-horoszkópig. Jogosan merül fel …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?