Élő medvével pózolnak az orosz modellek

Hidegvérrel bújnak a hatalmas ragadozóhoz, egy szál fehérneműben, egy fagyos erdőben.

Távolról talán annak tűnik, de koránt sem egyszerű a modellszakma. A legjobb bizonyíték erre az a fotósorozat, melyen fiatal, lengén öltözött lányok bújnak gyengéden, egy élő barnamedvékhez egy havas erdőben, s közben egyáltalán nem látszik rajtuk, hogy félnének, vagy fáznának.

A két modell, Maria Sidorova és Lidia Fetisova partnere egy 18 éves hím barnamedve, Stephan volt, a képek pedig egy az ember és a természet közötti harmóniát dicsőítő, vadászat ellenes kampányra készültek – írja a brit Metro.

Stephen egyébként még bocs volt, amikor gazdája Yuriy Panteleenko megmentette és befogadta. A medve egy vadászat után, szó szerint a halálán volt, és az anyját is elvesztette. Később azonban, mivel Panteleenko kézből etette, Stephen már nem tudott visszatérni a vadonba. Úgyhogy azóta filmekben játszik, és fotósorozatokon szerepel: gazdája a kedvenc csemegéivel, sütivel és mozzarellával veszi rá a pózolásra.

„A valóság felülmúlta minden várakozásomat, álmomban sem gondoltam, hogy ennyire izgalmas lesz” – mondta Maria Sidorova, akinek régi vágya volt, hogy közel kerülhessen egy ekkora ragadozóhoz.

„A fotózás alatt azt tehetett volna velünk, amit csak akar, de szerencsére nem bántott bennünket. Az, hogy átölelhettem, ő pedig megnyalta a kezem, és az arcom, nagyon különleges, felejthetetlen élmény volt – tette hozzá Lidia Fetisova.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏