Emlékeztek még erre a lányra, aki 12 éves korában szült? Így néz ki 10 évvel később!

A 24 éves Tressa Middleton, 11 éves volt mikor teherbe esett. Ő volt a legfiatalabb édesanya az Egyesült Királyságban. A ledöbbent szülők nem tudták, hogyan lehetséges ez. Kérdezősködés, fenyegetőzés és büntetések után, Tressa végül elmondta, mi történt. Sajnálatos módon a kislánya ma már nincs vele, és nem lehet tudni, hogy újra találkoznak-e valaha. Nemrég Tressa elmondta, mit érez, miután néhány évre rá kapcsolatba lépett gyermekével.

Tressának nem volt könnyű élete. Két évvel az első gyermeke születése után elmondta, hogy hétéves korában a bátyja zaklatta. Ebből következett az, hogy tizenéves korában teherbe esett. A lány a világra hozta a gyermeket, amikor 12 éves volt. A következő két évben a tinédzser nem mondta meg, hogy ki az apja a gyereknek. Amikor az igazság kiderült, a bátyját börtönbe küldték.

A fiatal anya az elkövetkező három évet kórházakban és rehabilitációs otthonokban töltötte, mert szeszes ital hatása alatt volt, többször is, azt is elfelejtette, hogy mi történt az életében.

Tressa 18 éves volt, mikor a 25 éves Darren megkérte a kezét. A férfitól teherbe esett, ám sajnálatos módon elvetélt. Ez volt az az ominózus pillanat, mikor, első gyermeke jutott eszébe.

Ami történt vele, örökre megváltoztatta életét. De új életet kezdett és felhagyott azokkal a külső tényezőkkel, amik még rosszabbá tették állapotát, ám enne ellenére sem próbálta megkeresni elsőszülöttjét, mert tudta, hogy a lánynak új, szerető családja van. Úgy döntött, hogy még egyszer megpróbálják a párjával és sikerült, újra teherbe esett.

Tavaly Treessa egy újabb kislánynak adott életet, akit Arihanna-nak hívnak. Minden arra mutat, hogy a boldogtalan múlt ellenére végre sikerült új életet kezdenie. Később kiderült, hogy pszichológiát szeretne tanulni.

Tressa-ban gyakran felmerül a kérdés, hogy hol lehet az első gyermeke. Sajnálja, hogy valószínűleg soha többé nem találkozhat vele, de amiatt is nagyon szomorú, hogy gyermekei soha nem fogják egymást megismerni.

Bűnösnek érzem magam, mert Arihanna velem lehet, és az idősebbik lányom viszont nem. Még mindig ő az első dolog, amire gondolok, mikor felébredek, és az utolsó dolog, amikor lefekszem aludni.

A 24 éves lány, a mai napig őrzi első gyermekének kis ruháit, és azt is elmondta, hogy mennyire zavart volt, mikor elvitték tőle. Még egy könyvbe is leírta a történetét, amely segített neki kiszabadulni a depresszióból.

Így néz ki most Tressa és párja, valamint a kisbabájuk:

Hirdetés

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏