Eszméletlen kisfiúval siettek a kórházba, de ekkor megállította őket a rendőr. Ez történt utána

A litván rendőrök egy gyorshajtó Mercedest követtek szirénázva, és félre állították. Ekkor kipattant belőle 2 nagydarab ember, és oda szaladtak a kocsihoz, és hadarva elmondták, hogy egy eszméletlen kisfiúval sietnek a kórházba segítségért.

Ha ez Amerikában történik, akkor már a sokkoló régen előkerült volna, ahogy látták a rendőrök, hogy feléjük szaladnak, sőt lehet hogy ijedtségükben még le is tartóztatták volna őket, de ezek a tiszteletbeli rendőrök nem így cselekedtek. A kisfiút és édesanyját a kocsiba ültetve szirénázva téptek be a kórházig.

Hasznos, ha tudod! Ilyen esetben, ha te magad szállítod be az ellátásra szorulót és tényleg sürgős az eset, vagy nem tudtál mentőt hívni, akkor még ha időhúzásnak is érzed, meg kell állni, ha a rendőr szirénázva követ, hiszen nekik ilyen esetekben segíteniük kell. A szolgálunk és védünk mottó nem véletlen. Azonban hiába sietsz próbáld betartani a kressz szabályait, mivel könnyedén érhet baleset a nagy sietségben, és akkor végképp nem érsz be a kórházba.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏