loading...

Ez a 20 illusztráció bemutatja, hogy milyen hamis világban élünk!

Pawel Kuczynski az egyik legjobb karikatúra művész a világon. Munkáiban olyan modern problémákat mutat be, mint a túlzott elektronikai eszköz használat, politikai és társadalmi problémák. Pawel festékkel valamint színes krétával alkotja remekműveit, ami körbejárta már az egész internetet. A művésznek sok rajongója van szerte a világon, és több mint 500.000 követője van közösségi oldalain.

Szemellenző.

Manapság már mindenki úgy éli az életét, hogy látókörét teljesen leszűkíti a közösségi médiára.

Haszon.

A gonosz embereknek van egy olyan képessége, hogy kihasználja a gyanútlan és naiv társaikat, hogy hasznot húzzanak belőle.

Friss hírek.

Sajnos a hírek sem tudnak jó információval kecsegtetni. Semmi mást nem hallunk a TV-ben, csak hogy, ezt az embert kirabolták, azt megverték… stb.

Családi vacsora.

Ma már nem azért imádkoznak, mert étel kerül az asztalra, hanem, hogy stabil internettel rendelkezzenek.

Naplemente.

Bizony a legtöbb egyénnek teljesen véget ér az élete, ha telefonja épp merülő fázisban van. Ilyenkor úgy érzik teljesen elvesztek.

Párbaj.

Ma már a legtöbb szócsata nem máshol történik, mint a Facebookon. Az embereknek háromszor akkora szája van a közösségi oldalon, mint a való életben.

Szavazás.

A kép egyértelműen magáért beszél, nincs mit vitatni rajta.

Idő.

Akárhogy is nézzük az idő nagyon gyorsan elszáll felettünk.

Hiúság.

A legtöbb ember egyetlen egy napot sem bír úgy ki, hogy ne csinálna magáról szelfit és azt ne tenné fel valamelyik közösségi oldalra.

Ellenőrzés (jog és igazságszolgáltatás)


forrás

loading...

Ezt láttad már?

Íme 2019-es bunkó horoszkóp, ami garantáltan mindenkit vérig sért!

Ma már minden féle-fajta horoszkópról olvashatunk, a szex-horoszkóptól kezdve egészen a diéta-horoszkópig. Jogosan merül fel …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?